Вівторок, 23.04.2024, 22:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 5 » Конкурсна процедура призначення керівників закладів культури Знам’янки підходить до завершення
14:37
Конкурсна процедура призначення керівників закладів культури Знам’янки підходить до завершення
 
02 серпня відбулось перше засідання конкурсних комісій з розгляду документів, поданих кандидатами на участь у конкурсі на посади керівників закладів культури.

Головою конкурсних комісій було обрано Сопільняка Ю.М. - депутата міської ради сьомого скликання, голову постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту.
Опрацювавши документи, подані кандидатами на участь у конкурсному доборі, члени комісії прийняли рішення: 

1.Визнати , що подані документи кандидатами Колісніченко М.В., Кравцовою Л.В. та Коломійченко І.В. відповідають вимогам, встановленим Законом України від 28 січня 2016 року № 955-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури».

2.Допустити кандидатів Колісніченко М.В., Кравцову Л.В. та Коломійченко І.В. до співбесіди і презентації програм розвитку закладів на 1 та 5 років на другому засіданні конкурсної комісії з проведення  конкурсного добору на посади: директора міської централізованої бібліотечної системи,  директора комунального закладу - міський Палац культури та директора комунального закладу  - Будинок культури смт Знам’янка Друга.

3.Визнати, що подані документи кандидатом Сіньовою О.М. не відповідають встановленим вимогам відповідно до ст. 211  Закону України від 28 січня 2016 року № 955-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», тому даний кандидат не може бути допущений до подальшої участі в конкурсному доборі на посаду директора міської централізованої бібліотечної системи.

4.Призначити друге, завершальне засідання конкурсних комісій з проведення  конкурсного добору на посади директора міської централізованої бібліотечної системи, директора комунального закладу міський Палац культури та директора комунального закладу  Будинок культури смт Знам’янка Друга на 14.00, 18 серпня 2016 року в залі засідань міськвиконкому.
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 861 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.8/5

Кировоград: новости и сайты