Субота, 27.04.2024, 00:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 25 » Координаційний центр " Патріот " - в дії
09:46
Координаційний центр " Патріот " - в дії
12
Знам’янський міський спортивно – технічний клуб Товариства сприяння обороні України вже довгий час співпрацює у проведенні заходів патріотичного спрямування з ІІІ полком спеціального призначення Кіровоградської в/ч пп В-2336. 

22 березня директор Знам’янського МСТК ТСОУ В. Колебіденко, якого нещодавно було обрано головою Знам’янського координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді «Патріот», організував для викладачів предмету «Захист Вітчизни» шкіл та училищ міста навчальні стрільби на базі полігону цієї військової частини у с. Сасівці.  

Заняття проводив командир ІІІ батальйону ІІІ полку спеціального призначення бойовий офіцер - учасник АТО підполковник Неня Р.В. 

12
Руслан Васильович добре знайомий Знам’янським викладачам ЗВ, адже  неодноразово бував у Знам’янському МСТК ТСОУ у якості незалежного судді із числа офіцерів ІІІ полку спецпризначення в/ч пп В-2336 під час проведення чемпіонатів з військово – спортивних багатоборств та забезпечував змагання виставками стрілецького озброєння та повітряно – десантного спорядження, наданих військовою частиною.

Військові керівники мали змогу потренуватися у стрільбі із зразків як знайомої стрілецької зброї, так і тієї, що почали використовувати в ЗСУ нещодавно. Неня Р.В. проводив інструктажі з ТБ, ознайомлював викладачів із технічними характеристиками кожного виду зброї, демонстрував її в дії.

12
Директор Знам’янського МСТК ТСОУ  Колебіденко В.О. висловив подяку командуванню військової частини в/ч пп В-2336 за сприяння в організації навчань та вручив Почесну грамоту підполковнику Нені Р.В. за багаторічну співпрацю, сприяння розвитку патріотичного виховання молоді та оборонно – прикладних видів спорту в Кіровоградській області.

І.І. Іваненко, заступник директора
Знам’янського МСТК ТСО України


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1036 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты