П`ятниця, 26.04.2024, 06:43
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Жовтень » 15 » «Козацькому роду нема переводу»
12:52
«Козацькому роду нема переводу»
12
  В усіх закладах освіти протягом 12-15 жовтня 2015 року проведено комплекс заходів військово-патріотичного спрямування до Дня захисника України, Свята Покрови та Дня Українського козацтва. 
  Міський краєзнавчий музей вкотре гостинно відкрив свої двері для учнів, де вони поринули у світ захоплюючих історій про козацтво, Холодноярську республіку, перегорнули сторінки Другої світової війни, а також з сумом в очах та щемом у серці слухали розповіді про воїнів-земляків, учасників АТО.  
Мужність, честь, сила, відвага були притаманні українським воїнам різних часів. «Козацькому роду нема переводу» - під таким гаслом до Дня українського козацтва 13 жовтня пройшли спортивно-інтелектуальні змагання в ЗНЗ під час якого учні мали змогу проявити свою ерудицію, кмітливість, і спритність. Героїчна традиція Запорізької Січі і сьогодні з нами, вона живить національну ідею і допомагає будувати достойне життя сучасної України.
  В рамках виконання учбової програми предмету «Захист Вітчизни», та з метою формування військових вмінь учнів, у Знам'янській ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 було проведено свято «Виховуємо патріотів». Учасники військово-патріотичного гуртка «Сокіл» 
12продемонстрували своє вміння виконувати стройові вправи зі зброєю, розбирати та складати АКМ, споряджувати магазин патронами, розміновувати, надавати першу допомогу, проходити смугу перешкод. Під час свята волонтери школи вручили родичам учасників АТО Олефіренків Сергія та Володимира, Полежая Валерія наколінники, розгрузки, перчатки та теплі речі, придбані на зібрані шкільним колективом кошти. В рамках обласної акції «Зірка пам’яті» та у переддень Свята Покрови і Дня захисника України група учнів НВК відвідала ветеранів, залучившись до благочинної акції «Три овочі» .
У ЗШ І-ІІІ ступенів №3 були
12проведені різноманітні заходи до свят. 13 жовтня 2015 року у школі відбувся традиційний благодійний ярмарок домашньої випічки «Підтримай українську армію» для допомоги військовослужбовцям, що несуть службу в зоні АТО. Захід пройшов під гаслом «Допоможи армії СЬОГОДНІ, щоб ЗАВТРА жити в мирній Україні!». Організаторами ярмарку виступили заступник директора з виховної роботи Л.І.Москаленко, педагог- організатор Печонкіна М.А. та органи учнівського самоврядування.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 970 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты