Четвер, 02.05.2024, 09:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Січень » 29 » Кожна дитина хоче мати люблячих маму і тата
11:06
Кожна дитина хоче мати люблячих маму і тата
 
12         Кожна дитина хоче мати люблячих маму і тата. Це дуже проста правда. І ми усі глибоко в серці знаємо її. І знаємо, що тільки в сім’ї, у якій тебе люблять, розуміють, турбуються про твої потреби, дитина має шанс на повноцінний розвиток, на щасливе майбутнє.
Втім, на даний момент в Україні понад 100 тисяч дітей не мають такої сім’ї, живуть у будинках дитини, інтернатних закладах. І всі ці діти чекають на сім’ю, яка прийме їх і буде любити.
Нашим спільним завданням є сприяння тому, щоб ці діти знайшли родину і могли мати інше – щасливе – теперішнє і майбутнє.Це велика робота і до цієї роботи кожен з нас може додати свою маленьку краплинку. Ці краплинки можуть бути дуже різні, але лише так, крапля по краплі ми можемодосягти змін.
Однією із форм виховання дітей є прийомна сім’я. Принципова відмінність від інших соціальних інститутів піклування про дітей залежить від того, що прийомна родина забезпечує виховання в сім'ї дітей, які за певних життєвих обставин не мають можливості виховуватися в рідній сім'ї, а держава забезпечує стабільну фінансову підтримку - матеріальне утримання дітей, методичну підготовку прийомних батьків та допомогу у вихованні сиріт, які направлені на розвиток та соціалізацію дитини.
Якщо Ви задумуєтесь над тим, чи і собі не спробувати полегшити долю дітей, позбавлених батьківської любові та піклування, звертайтесь до центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за адресою вул. Жовтнева, 17 каб.№3.

Директор ЦСССДМ
Н. Шевченко

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 807 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты