Неділя, 28.04.2024, 02:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 17 » Кожній дитині - родинне тепло
09:28
Кожній дитині - родинне тепло
   
12Відповідно до соціальних ініціатив Президента України В.Януковича кожна дитина повинна мати сім’ю та виховуватися у родині. На виконання Національної стратегії профілактики соціального сирітства у поточному році соціальними службами міста до прийомних сімей та сімей опікунів влаштовано 16 дітей, позбавлених батьківської опіки. Кожна влаштована дитина зігріта родинним теплом та сімейним затишком.

На цьому тижні ще одна сім’я знам’янчан прийняла на виховання 3-ьох малолітніх дітей, які свого часу були влаштовані до комунального закладу «
Кіровоградський обласний Будинок дитини».

З метою надання допомоги в адаптації дітей в родині новостворену сім’ю опікуна Сорокіної відвідали працівники служби у справах дітей та міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.
    
12 
Прийомна сім’я Ступових Є.А. та Ю.С. функціонує в місті майже рік. У сім’ї виховується троє братиків,позбавлених батьківської опіки. Дітей в сім’ю влаштовано з комунального закладу "Центр соціально-психологічної реабілітації дітей з притулковими групами» Кіровоградської обласної ради.

Днями відбулася чергова зустріч соціальних служб з прийомними батьками по вирішенню нагальних проблем в сім’ї.

Перед кожною місцевою владою, кожним органом опіки й піклування Президент України В.Янукович ставить три чіткі завдання:максимально підтримати сім’ю, яка потрапила у скрутну ситуацію, надаючи батькам якісні соціальні послуги для попередження вилучення дитини з сім’ї, недопущення позбавлення батьківських прав, збереження родини; якщо не вдалось зберегти біологічних батьків для дитини – захистити дитину, взяти її під опіку держави шляхом надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування; виконати свій обов’язок по влаштуванню кожної дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, в нову сім’ю (усиновлення, прийомна сім’я, дитячий будинок сімейного типу, опіка).

Над цими завданнями продовжують працювати соціальні служби міста.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 841 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты