Неділя, 05.05.2024, 00:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 22 » Краєзнавча шевченкіана Кіровоградщини
15:45
Краєзнавча шевченкіана Кіровоградщини
  
12
З нагоди відзначення річниці перепоховання Т.Г.Шевченка на Чернечій горі в міському краєзнавчому музеї проведено круглий стіл «Краєзнавча шевченкіана Кіровоградщини», в якому взяли участь заступники директорів з виховної роботи загальноосвітніх закладів області, в рамках проведення обласного семінару-практикуму курсів підвищення кваліфікації, організованого завідувачем науково-методичною лабораторією виховної роботи і формування культури здоров'я КЗ КОІППО ім..В.Сухомлинського Міцай Ю.В. та Л.Гайдою, методистом науково-методичної лабораторії цього ж закладу.

Зустріч учасників семінару розпочалася з вшанування пам’яті славетного українця. Гості поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченку та пройшли туристичним маршрутом "Т.Г.Шевченко і наш край».
   
12
З наго 
Педагогічні працівники познайомились з експозиціями музею «Кобзарева світлиця» та прослухали доповіді: директора музею Т.Кулик «Т.Г.Шевченко і наш край» - науково-краєзнавчого характеру; нащадка роду Т.Г.Шевченка, волонтера музею Я.Шкоди «Гілки Шевченкового роду на Знам’янщині» - генеалогія Красицьких; презентацію пошуково-дослідницького проекту методиста науково-методичної лабораторії КЗ КОІППО ім..В.Сухомлинського Л.Гайди - «Кіровоградщина Кобзареві».

По закінченню заходу гості отримали в подарунок буклет міського краєзнавчого музею та домовились про тісну співпрацю щодо ознайомлення учнівської молоді Кіровоградщини з краєзнавчою спадщиною Знам’янщини.
Другу частину семінару педагогічні працівники продовжили на базі НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. № 2-ліцей»

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 802 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты