Понеділок, 13.05.2024, 03:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 29 » "Краю наш, тебе ми прославляємо"
10:44
"Краю наш, тебе ми прославляємо"
 
12         28 лютого 2012 року у міському Палаці культури відбувся концерт творчих колективів та солістів Кіровоградської обласної філармонії "Краю наш, тебе ми прославляємо", під патронатом голови обласної державної адміністрації Сергія Ларіна.
Зал під час концерту був заповнений, квитки розкуплені. В програму концерту увійшли музичні твори та композиції видатних композиторів. У концерті брали участь: академічний театр музики, пісні і танцю «Зоряни», інструментальний ансамбль «Єлисавет ретро», камерний оркестр «Концертіно», солісти філармонії:заслужений артист України Сергій Дьомін,лауреат Міжнародного і Всеукраїнських конкурсів, Ярослав Страшной;Олександр Рябенко,Світлана Пляка.Не можна передати словами ті враження, які вирували у серцях знам'янчан, присутніх на цьому вечорі. Захоплювало не тільки виконання пісень, танців а й дух, з яким ці твори доносилися до слухача.  
12Концерт пройшов при повному аншлазі, у дружній, теплій атмосфері і на самому високому професійному рівні. За відгуками глядачів даний концерт дав змогу жителям міста та району зустрітися зі справжнім високохудожнім дійством на сцені. Не зважаючи на закінчення концерту , публіка емоційно дякувала творчим колективам та солістам, влаштувавши оплески зі вставанням. Довго тривали оплески, і артисти виходили на «біс» після виконання сольних пісень.Директор обласної філармонії М.Кравченко подякував глядачам за теплий прийом. Міський голова І.Крижановський та голова Знам'янської районної ради Т.Михайлова подякували організаторам та виконавцям концерту, вручили  квіти.




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 800 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты