Субота, 04.05.2024, 00:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 16 » Круглий стіл з головами квартальних та будинкових комітетів в рамках проведення тижня європейської демократії
14:02
Круглий стіл з головами квартальних та будинкових комітетів в рамках проведення тижня європейської демократії
      
12 В залі засідань міськвиконкому під головуванням міського голови І.Крижановського, за участю секретаря міської ради А.Тесленка, керуючої справами міськвиконкому Теслено Н.О., начальника відділу по обслуговуванню ради Знам”янської міської ради Брунцвік Н.В., депутатів міської ради Н.Коленченко, Н.Корж, І.Качанова, О.Антоненка, керівника КП «ЗЖЕК №1» Дегтяря Е.Г., в рамках проведення тижня європейської демократії, відбувся круглий стіл з головами квартальних та будинкових комітетів.

Міський голова І.Крижановський коротко ознайомив присутніх зі станом виконання міської програми «Центральний регіон-2015» у поточному році. Зокрема підкреслив, що за 9 місяців 2013 року виконано капітальні ремонти та роботи з реконструкції в освітніх закладах, закладах культури та житлово-комунального господарства.

Так, на сьогоднішній день замінено вікна на енергозберігаючі у трьох дошкільних навчальних закладах, проведено капітальний ремонт системи опалення в ДНЗ №7 та системи видопостачання в ЗОШ №4, реконструйовано теплотраси В ДНЗ №5 та ЗОШ №7, улаштовано систему блискавозахисту в ДНЗ №5, замінено конфорки на енергозберігаючі в ДНЗ №4 та ДНЗ №6, придбано електроплиту для ДНЗ №3, пральну машину для ДНЗ №4, холодильник для ДНЗ №5, опалювальні котли для двох дошкільних навчальних закладів, інформаційно-комунікаційні засоби для шкіл міста. В культурних закладах міста проведено роботи по капітальному ремонту приміщень центральної бібілотеки (заміна вікон на енергозберігаючі), реконструкції ситеми теплопостачання міського краєзнавчого музею. За кошти міського бюджету в поточному році для музичної школи придбано музичні інструменти, закуплено необхідну комп”ютерну техніку.

В житлово-комунальному господарстві міста проведено роботи по капітальному ремонту електрощитових п”яти житлових будинків, димоходів чотирьох житлових будинків. Відремонтовано каналізаційні мережі в п”яти будинках, в одному виконано ремонт системи водопостачання. В двох житлових будинках проводився капітальний ремонт ліфтів. Виконано також частковий капітальний ремонт житлового будинку №3 по вул. Чайковського та покрівель 9 житлових будинків. Придбано і встановлено газові крани на газопроводах сходових клітин у семи житлових будинках, розподільчий щит в житловому будинку №33 по вул. Жовтневій. Протягом 2013 року реконструйовано 3.041 км мереж зовнішнього освітлення вулиць Ворошилова, Дмитрівської, Селянської, Будьоного, Маяковського.

За дев”ять місяців поточного року виконано роботи по реконструкції системи газопостачання п”яти житлових будинків – замінено фасадні газопроводи на більші діаметри для забезпечення належного тиску газу до квартир мешканців. Виконано капітальний ремонт частини вул. Луначарського від вул. Трудової до вул. Матросова в м.Знам”янка, тривають роботи по капітальному ремонту частини вул. Коцюбинського ( від вул. Партизанської до вул. Скирди). Поточний ремонт доріг проведено на вул. Жовтневій, Фрунзе, Привокзальній, Дмитрівській, Гагаріна ( від вул. Жовтневої до вул. Партизанської), Партизанській ( від вул. Гагаріна до вул. Свердлова). Відремонтовано тротуари по вул. Жовтневій та вул. Фрунзе.

Міський голова зупинився на питаннях соціального захисту населення та реалізації в місті соціальних ініціатив Президента України щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, підвищення соціальних стандартів та задоволення потреб, інтересів людей і суспільства, забезпечення належного рівня їх добробуту.

Запросив голів квартальних та будинкових комітетів до співпраці з територіальним центром м.Знам'янка та центром соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді по виявленню сімей, які потребують соціального захисту та допомоги з боку соціальних служб міста.

Начальник відділу по обслуговуванню ради Брунцвік Н.В. детально зупинилася на питанні організації конкурсу, а саме: повідомила присутніх, що 11 жовтня 2013 року виконавчим комітетом Знам”янської міської ради прийнято рішення про організацію міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". Звернула увагу на те, що відповідно до нового Положення про конкурс, учасники мають заздалегідь розпочати підготовчі роботи по належному утриманню будинків та прибудинкових територій, вулиць та провулків. Повідомила, що однією з обов”язкових умов участі у конкурсі є наявність фотографічних матеріалів, що будуть засвідчувати період участі у конкурсі від початку ( стан будинку, вулиці, провулку на сьогоднішній день) до фінальної частини конкурсу – підведення підсумків.

Проінформувала, що заявки на участь в огляді-конкурсі подаються до 01 квітня секретарями будинків, головами квартальних комітетів та головами ОСББ на ім’я голови комісії з організації та проведення міського огляду-конкурсу і реєструються відділом по обслуговуванню ради Знам'янської міської ради (каб. №4, каб. №19 міськвиконкому), а переможці та призери огляду конкурсу будуть нагороджені: у номінації ««Кращий багатоповерховий будинок» і «Краще об”єднання співвласників багатоквартирного будинку» сертифікатом на виконання робіт по капітальному ремонту будинку на суму:
І місце- 30.0 тис.рн.;
ІІ місце – 15,0 тис.грн.; І
ІІ місце – 10.0 тис.грн.;

у номінації «Краща вулиця» сертифікатом на виконання робіт по капітальному ремонту освітлення або поточному ремонту дорожнього покриття або тротуарів ( на вибір переможців та призерів) на суму: 
І місце – 25.0 тис.грн.;
ІІ місце – 15.0 тис.грн.;
ІІІ місце – 10.0 тис.грн.

Головний редактор міської газети «Знам”янські вісті» Коленченко Н.І. звернулася до голів квартальних та будинкових комітетів з проханням організації тісної співпраці «читач-газета-читач» в частині надання пропозицій та тем для висвітлення на сторінках газети. Надала роз”яснення причини збільшення вартості підписки для пільгових категорій громадян, якими стали збільшення прямих витрат на друк газети.

Керівник комунального підприємства «Знам”янська житлово-експлуатаційна контора №1» Дегтяр Е.Г. повідомив присутніх про перспективи забезпечення населення послугами з вивезення твердими побутовими відходами у зв”язку з ліквідацією КП «Шляховик» з 01.01.2014 року.
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 768 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты