Неділя, 28.04.2024, 15:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 10 » Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися
13:53
Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися
 
12
Що є культура? Двигун прогресу, основа життя, синтез краси, противага агресії і стресу, зерно прекрасного на ниві доброти.  Культура - поклоніння Світлу, сяючому в зоряній висоті, боротьба за еволюцію Планети, прагнення жити в любові і чистоті. Шлях творення, гармонії і духу, таланту, загартованого у вогні, служіння мистецтву і науці, корисність людям, суспільству, країні – такими словами розпочалися урочистості з відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.
 
12
Привітати діячів культури з професійним святом завітали: міський голова Крижановський Ігор Борисович та керуюча справами (секретар) міськвиконкому Меренкова Лілія Іванівна.

Звертаючись до присутніх міський голова Крижановський Ігор Борисович зазначив, що культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Адже, винуватці свята дарують людям радість, несуть культуру до кожного серця, кожної душі, примножуючи велич українського народу. Їхній творчий внесок у розвиток національної культури – щоденна подвижницька праця на ниві української культури заслуговує на слова щирої вдячності.
 
12
Завершуючи свій виступ, міський голова від Знам’янської міської ради вручив працівникам культури цінний подарунок – ікону Божої Матері.

Сердечно  вітала з професійним святом керуюча справами міськвиконкому Меренкова Лілія Іванівна яка додала, що споконвіку пісня й танок, музика й слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, які живили і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. 
«Без вихідних і свят, але завжди із святом у душі працюєте ви для людей. На Знам’янщині не тільки збереглися, а й продовжують розвиватись аматорські, етнографічні колективи, даруючи величезну насолоду своїм мистецтвом не тільки мешканцям нашого району, а й за його межами» - говорить Лілія Іванівна

По особливо теплому прозвучало звернення до колег від ветеранів культурної ниви, які додали, що саме своєю працею працівники культури торкаються до духовної скарбниці нашої національної культури: пісні, слова, танцю і музики.
 
12
До найщиріших вітань приєдналися: начальник відділу культури та туризму С.Бабаєва, директор міського Палацу культури Л.Кравцова, директор Будинку культури смт Знам’янка Друга І.Коломійченко,  директор міської централізованої бібліотечної системи  М.Колісніченко, заступник директора Знам’янської дитячої музичної школи ім. М.Лисенка Н.Яблуновська, берегиня Знам’янського краєзнавчого музею Р.Айвазовська та завідуюча відділом дозвілля та роботи з молоддю  В.Кравченко
 

Потім відбулася церемонія нагородження кращих працівників культури міста грамотами, та звичайно, звучала пісня, без якої вони і не уявляють свого життя, дотепний гумор і веселий танок.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 906 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты