Субота, 04.05.2024, 00:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 28 » Курс на євростандарти для України - обговорює міська влада
10:02
Курс на євростандарти для України - обговорює міська влада
  
12Відбулася зустріч міського голови з керівниками та працівниками управлінь , відділів міськвиконкому, керівниками комунальних підприємств, організацій та установ міста. Основна тема, яка обговорювалася - Курс на євростандарти для України.

Міський голова Ігор Крижановський у своєму виступі зазначив, що Уряд лише взяв паузу у відповідних переговорах з ЄС. При цьому, як заявив Президент України Янукович В.Ф. :«Альтернативи побудові суспільства європейських стандартів в Україні немає, тому робота в даному напрямку обов’язково буде продовжена. Рішення Уряду не є політичним, воно прийняте із суто економічних міркувань і тієї ситуації в країні, яка склалась на даному етапі».

Ігор Борисович зазначив, що Урядом було зроблено детальний аналіз відносин між Україною та ЄС, між Україною та Російською Федерацією, і було чітко визначено, які втрати вже зараз несе Україна в разі підписання угоди з ЄС, при тому, що достатнього рівня фінансової допомоги, для покриття втрат України, з боку ЄС не було запропоновано.

«Президент України Віктор Янукович вірно сказав, що ми не маємо права залишити людей напризволяще з тими проблемами, які можуть виникнути, якщо під тиском, який ми відчуваємо, зупиниться виробництво, і мільйони громадян будуть викинуті на вулиці. Тому і було прийняте, можливо, і не зовсім популярне рішення, але ми повинні донести до людей всю правду та роз’яснити позицію Уряду та Президента з даного питання», - сказав міський голова.

У підсумку наради міський голова підкреслив про необхідність проведення роз’яснювальної роботи серед населення міста пояснюючи, що проводити роботу щодо вступу до ЄС чи підписання угоди про асоціацію слід поступово, при цьому готуючи свою економіку шляхом модернізації до стандартів Євросоюзу, щоб відхід від традиційних ринків Росії та перехід до інших ринків для кожного підприємства, зокрема та для економіки України в цілому, відбувся менш болісно.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 909 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты