Четвер, 18.04.2024, 14:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 16 » «Лікар Айболить» вітає переможців
13:04
«Лікар Айболить» вітає переможців
 
12         Навряд чи кабінет редактора бачив таку кількість усміхнених діточок одночасно. У редакції газети «Знам’янські вісті» підводили підсумки конкурсу «Ми і наші улюбленці». А отже, юні й дорослі переможці отримували Дипломи й подарунки, а ми - позитивні емоції. Було навіть трішки сумно, що більше не буде у газеті кумедних, зворушливих, неповторних фотокарток із поміткою «на конкурс». Але вже маємо кілька ідей – сумувати ніколи. На зустріч у редакцію прийшли всі переможці. Втішалися, що задовго до цього дня їх вітали друзі та знайомі, а отже, гарний настрій було забезпечено.
Добрий «Лікар Айболить» – Олексій Іванович Луц припас неймовірні призи для переможців, а у відповідь лунали слова вдячності на його адресу за врятовані життя домашніх улюбленців. Власне, завдяки підтримці депутата міськради Олексія Луца цей конкурс і відбувся. Тож призові місця присуджено: Д.Моторній, А.Горошко, Н.Заболотній. Симпатії висловлено та подарунки вручено: А.Слєпєньковій, В.Кравченко, М.Петренко, С.Ляшенко, О.Бордюжі, Л.Романюк, К.Куликовій, В.Сербул.
Дякуємо нашим благодійникам, які допомогли нам відзначити "фото-симпатії”: Євгену Дзюбі – приватному підприємцю, Ігорю Савельєву – депутату міської ради, Олегу Попову – начальнику ВРЕВ. Окреме спасибі Світлані Іваненко (маг. «Імперія») за солодкий дарунок для наймолодшої учасниці.
Наш кор. Фото В.ВІТОХІНА

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 712 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты