П`ятниця, 10.05.2024, 12:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Грудень » 10 » ЛІКАРНЯНА КАСА ДІЄ!
11:29
ЛІКАРНЯНА КАСА ДІЄ!
 
12         Своєчасно надати медикаментозну допомогу – одне з головних завдань «Лікарняної каси». Надання додаткової медичної допомоги населенню здійснюється за рахунок накопичених цільових внесків юридичних та фізичних осіб. 
«Лікарняна каса» – це громадська, неприбуткова, самостійна організація, до якої можуть входити всі бажаючі. Її метою є забезпечення своїх членів, у разі потреби, необхідними медикаментами для лікування на солідарній основі.
Основними завданнями «Лікарняної каси» є покращення медичного забезпечення населення, тому «Лікарняна каса» – це механізм регулярних членських внесків і цільового їх використання, насамперед для медикаментозного забезпечення її членів.
Згідно зі статутом організації, членами «Лікарняної каси» можуть бути особи, які досягли 18-річного віку, визнають Статут організації, підтримують її мету та завдання і щомісячно сплачують членські внески.
У разі членства в організації батька чи матері, правом щодо отримання медикаментозного обслуговування користуються також їх діти віком до 18 років, сплачуючи сімейний тип членства. Прийняття у члени організації проводиться на підставі особистої заяви.

Сплата членських внесків здійснюється на рахунок «Лікарняної каси» у відділенні банку самостійно або шляхом утримання із заробітної плати бухгалтерією підприємства, установи, організації, в якій працює член лікарняної каси. Члени каси зобов'язані дотримуватися вимог Положення організації, сплачувати своєчасно членські внески, сприяти розвитку та діяльності лікарняної каси.
Благодійні внески використовуються на медикаментозне забезпечення членів «Лікарняної каси» при лікуванні в стаціонарі та амбулаторно-поліклінічному лікуванні.
Механізм отримання медикаментозної допомоги : пацієнт звертається до особистого лікаря за профілем свого захворювання; після огляду та отримання рецепту для лікування хворий звертається до лікаря-експерта . Лікар-експерт не має право змінювати призначення особистого лікаря пацієнта та замінювати ліки на більш дешеві. Хворий отримує необхідні медикаменти в межах аптек, з якими укладена угода.
                   За підсумками роботи лікарняної каси протягом 10 місяців 2012 року : 
• Надійшло коштів – 1591289 грн.
• Використано – 1564980 грн.
• Проліковано всього членів РЛК за 10 міс. – 5924 чол. на суму –
1268958 грн., в середньому по 214 грн. 21 коп. на кожного.
• Проліковано в стаціонарі -740 чол. на суму 311820 грн., в середньому по 421 грн. 38 коп. на кожного.
• Проліковано амбулаторно 3764 чол. на 740055 грн., в середньому по 196 грн. 61 коп. на кожного.
• В залізничній та обласній лікарнях проліковано 175 чол. на суму 56933 грн., в середньому по 325 грн.33 коп. на кожного.
• В дільничних амбулаторіях проліковано 1234 чол. на суму – 157336 грн., по 127 грн. 50 коп. на кожного.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 898 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты