П`ятниця, 17.05.2024, 05:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 11 » Ліпше, як у столиці (Акція "Зірка пам'яті")
09:34
Ліпше, як у столиці (Акція "Зірка пам'яті")
 
12         В обласному госпіталі зустрічали дорогих гостей: голову Кіровоградської облдержадміністрації С.Ларіна, міських голів, голів райдержадміністрацій районів. Знам’янський міський голова Ігор Борисович Крижановський прибув одним із перших, тобто до початку огляду-інспекції губернатором палат, відремонтованих за кошти народного депутата О.Єдіна, депутата обласної ради С.Кліпацького, депутатів міської ради С.Постики, М.Тернового, О.Білієнка, В.Озеряного, В.Мамалата, приватних підприємців Е.Хачатряна, Ю.Іванова, О.Суворова, І.Довбенка, К.Зав’ялова, В.Коваленка. Саме ці люди стали спонсорами ремонту двох палат на четвертому поверсі для ветеранів війни.
Міському голові було чим пишатися: зручно, ошатно, з урахуванням потреб людей поважного віку. Ветерани дякували голові ОДА Сергію Ларіну, міському голові Ігорю Крижановському, благодійникам, завдяки яким у палатах є кондиціонери, холодильники, телевізори, сучасні душові кабінки, туалети.
 
12          Ігор Борисович Крижановський вручив ветеранам подарунки, а Сергій Миколайович Ларін високо оцінив ремонт і побажав хворим якнайшвидшого одужання та міцного здоров’я.
На урочистому зібранні, яке відбулося після інспекції палат, здійсненим Сергієм Ларіним, із заступником голови ОДА Галиною Пастух, народним депутатом Олександром Єдіним, голова облдержадміністрації розповів:
- Ідея створити для наших ветеранів та всіх, хто лікується в обласному госпіталі, комфортні умови європейського зразка виникла восени минулого року, - наголосив Сергій Ларін.
- Мене переповнює радість за спільний результат влади і бізнесу, якого досягнуто у короткі терміни, - всього за чотири місяці. Сьогодні ніде в Україні немає таких палат, де створено справжній комфорт, затишок, усі умови для ефективного лікування наших шановних ветеранів, - зазначив Сергій Ларін.
Керівник області підкреслив, що такої ж думки і самі ветерани.
- Один з пацієнтів - колишній заступник головного лікаря Кіровоградського госпіталю, який працював у закладі більше десяти років, побував у багатьох госпіталях інших регіонів, - підтвердив, що таких умов лікування немає ніде, - наголосив очільник області. Озвучив Сергій Ларін і думку народного депутата України Олександра Єдіна, який відзначив, що навіть не у всіх столичних платних клініках можна побачити такі зручні умови для лікування пацієнтів.
- Я не можу виділити кращі території, адже всі вони відповідально поставилися до справи, доклали максимум зусиль для якісної реконструкції ветеранських палат, - підкреслив голова облдержадміністрації.
За словами Сергія Ларіна, новинкою для пацієнтів госпіталю нинішнього року будуть не лише палати, а й кабельне телебачення.
Під час спілкування з журналістами прямо на подвір'ї госпіталю Сергій Ларін, відповідаючи на запитання, також зазначив, що протягом останніх двох років в області інваліди війни І та II групи отримали майже 100 автомобілів, усім виплачено вчасно одноразову допомогу до Дня Перемоги.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 867 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты