Субота, 20.04.2024, 08:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 5 » Літній табір скликає друзів
08:18
Літній табір скликає друзів
 
12
Літо – це пора  розваг, відпочинку, загартування. Найкращий спосіб відпочинку – організований, коли діти мають можливість спілкуватися, змагатися, вдосконалюватися, розвивати свої творчі можливості  не стихійно, а під пильним доглядом дорослих.  

І  що важливо - все це відбувається у вільній формі, коли вони  мають вибір, можуть  гратися, займатися  цікавими справами на свій власний розсуд. Романтика, гра, мрія повинні супроводжувати дитину повсякчас. Роль педагогів – спрямовувати енергію та ініціативу дітей у правильне русло.  

 
12
Це і є основним правилом пришкільних оздоровчих таборів «Сонечко» - в ЗШ І-ІІІ ступенів № 1, «Фестивальний» - в центрі дитячої та юнацької творчості, «Перлинка» - в ЗШ І-ІІІ ступенів № 3, «Веселка» - в ЗШ І-ІІІ ступенів № 4, «Веселка - 2» - в ЗШ І-ІІІ ступенів № 6, відкриття яких відбулося 3 червня 2015 року.

На урочисті лінійки, присвячені відкриттю табірних змін, завітали міський голова Ігор Борисович Крижановський, заступник начальника відділу освіти Наталя Леонідівна Черкас. 

 
12
Міський голова привітав дітей з початком літніх канікул, з відкриттям таборів, подарував дітям подарунки, які сприятимуть змістовному проведенню дозвілля в таборах. Це настільні ігри, м’ячі, обручі, скакалки, та інші цікаві розважальні ігри. Ігор Борисович побажав всім гарно відпочити, набратися сил та енергії, зміцнити своє здоров’я, знайти під час відпочинку нових друзів, позитивні враження і завжди мати гарний настрій.

 
12
Учні п’яти літніх таборів відпочинку загальноосвітніх навчальних закладів вишикувалися на урочисті  лінійки з нагоди відкриття таборів. «Капітошки», «Розбишаки», «Сонечко», «Світлячки», «Кока-Кола»  − ось так назвали свої загони діти. Кожен загін представив свою назву, девіз, пісню і доповів, що знаходиться  в повному складі і готовий  до активного відпочинку. 
 
12

Відкриття таборів стало справжнім святом для всіх дітлахів. Адже відомо, що якщо добре розпочнеш, то  добре і закінчиш. Попереду у дітей багато цікавих і добрих справ.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 994 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.6/9

Кировоград: новости и сайты