Четвер, 28.03.2024, 20:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 23 » Літо + книга
10:32
Літо + книга
12
Розпочалося літо, яке радує нас дзвінкоголосим пташиним співом, буянням зелені, ароматами квітів. З приходом літа розпочинається пора канікул та відпусток. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто – вирушити у захоплюючі подорожі. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!

В рамках проекту «Мистецькі вихідні» міська бібліотека-філія №3 (зав.бібліотеки Л.Ноздра) провела ігрошоу «Літо + книга» для тих, хто полюбляє відпочивати біля міського Палацу культури. Бібліотекарі подарували 
радість спілкування з книгою просто неба. Присутні із задоволенням грали у гру «М’яча кидай – казкового героя називай», складали з пазлів фрагменти казок: «Снігова королева», «Кіт у чоботях», «Іван Царевич та сірий вовк». Під час мандрівки казковим лабіринто12м «В чарівну казку завітай» веселі, кмітливі та невгамовні відповідали на питання вікторини, розгадували загадки, продовжували прислів’я та приказки, забивали голи Бабі Язі. Багато бажаючих залишили свої малюнки на плакаті «Мистецька проба». І поки маленькі учасники отримували солодкі нагороди за правильні відповіді, дорослі гортали журнали, котрі їм запропонувала бібліотека. Всі весело провели час, бо літо – це пора відпочинку та нових вражень!

Категорія: Новини культури | Переглядів: 867 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 4.0/1

Кировоград: новости и сайты