П`ятниця, 29.03.2024, 09:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 13 » Літо, літечко! Ура! Мовний табір!
12:31
Літо, літечко! Ура! Мовний табір!
12
Червень у розпалі, а школярі не поспішають залишати рідну школу. Адже цього літа вихованці школи – ліцею № 2  мають шанс долучитись до роботи у мовних групах. 

А мовні групи це: вчителі, що перетворились на тім-лідерів та надихнули всіх оточуючих на творчість своєю запальною вдачею, тім - білдінг, ігри, арт-класи, флеш-моби…   І все це англійською мовою  та  без оцінок!

Вчителі англійської мови НВК Світлана Олефірова, Вікторія Маслюкова і Ольга Чайка створили мовні групи з числа учнів 4, 5, 6 і 7 класів. Діяльність цих груп здійснюється під гаслом ‘Learn & Experience’ (Навчайся та отримуй досвід). 

12
В програмі роботи: Сreative Labs (творчі лабораторії з виготовлення групової символіки, складання римівок тощо ), Yoga For Kids (йога для     дітей – вправи на свіжому повітрі для органів дихання, покращення статури та релаксації), численні мовні вправи з використанням методу  Total Physical Response (повне фізичне реагування), різноманітні лексичні вправи, робота з практичним психологом Ольгою Жирьонкіною щодо подолання  психологічних бар’єрів при вивченні іноземної мови та спілкуванні нею, квести, змагання з швидкоговоріння,  красномовства і ще багато інших цікавинок.
 
Участь у мовних групах допомагає дітям розкрити свої таланти, отримати досвід позаурочного спілкування англійською мовою, непомітно долати мовний бар’єр, отримувати мотивацію для подальшого вивчення мови та поєднувати навчання із захоплюючим відпочинком!
Join our language groups!

Вчителі англійської мови НВК, 
а тепер тім-лідери
Світлана Олефірова,
Вікторія Маслюкова,
Ольга Чайка
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 939 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты