П`ятниця, 03.05.2024, 22:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 4 » Люди, яким громада довірила представляти свої інтереси є одним із найважливіших ланцюжків взаємозв’язку між владою і територіальною громадою
16:15
Люди, яким громада довірила представляти свої інтереси є одним із найважливіших ланцюжків взаємозв’язку між владою і територіальною громадою
12
Напередодні професійного свята – Дня місцевого самоврядування, яке країна відзначатиме 7 грудня, у виконавчому комітеті Знам’янської міської ради на урочистих зборах вітали членів депутатського корпусу та членів органів самоорганізації населення. Саме ці люди, яким громада довірила представляти свої інтереси, є одним із найважливіших ланцюжків взаємозв’язку  між владою і територіальною громадою. Це свято нашого способу суспільного життя, в основі якого самоврядна громада. Це глибоко слов`янська і давньоруська традиція, що бере свій початок з часів Київської Русі. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника і виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями. 

Як відомо, День місцевого самоврядування – це, насамперед, свято представників депутатського корпусу усіх рівнів.   Багато депутатів міської ради зуміли накопичити певний досвід роботи з громадою. Це добрий здобуток і його не можна втрачати. Поряд з тим, на заході відмічено, що лише спільно, з головами квартальних та будинкових комітентів, секретарями житлових будинків, спрямувавши зусилля на вирішення найголовніших проблем сьогодення, можна досягнути такого життєвого рівня, про який мріє кожен виборець, опускаючи в урну бюлетень з іменами своїх обранців.
12

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Ігор Борисович Крижановський, який у своєму виступі подякував присутнім за їх нелегку, але таку важливу роботу та побажав плідної співпраці на ниві самоврядності і в подальшому.
 
Окремими словами вдячності за роботу були відмічені депутати міської ради Світлана Бойко та Олег Антоненко, Леонід Делістьянов та Ігор Савельєв, а також голови будинкових та квартальних комітетів, в межах яких працюють депутати. Сьогодні не залишилися без уваги і члени депутатського корпусу, які вже декілька скликань відстоюють інтереси своїх виборців, а саме: Смик Олег Степанович, Силко Віктор Петрович,  Терновий Микола Макарович, Коленченко Надія Іванівна, Нетреба Іван Миколайович, Колєсніков Олександр Миколайович, Клімова Світлана Володимирівна.

Присутні вітали своїх колег, які протягом року своєю працею вибороли почесні звання в міських конкурсах, а саме: депутата міської ради Анатолія Мороза та голову будинкового комітету Ірину Шведченко переможців щорічного міського конкурсу "Знам'янчанин року" 2014 року у номінаціях «Підприємець року» та «Лідер органів самоорганізації населення»; переможців та призерів міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку": у номінації "Краща вулиця" голів квартальних комітетів Ніну Дробаху та Тетяну Васильєву, у номінації "Кращий багатоповерховий будинок": 
голів будинкових комітетів Олександра Хирсу та Анатолія Ткаченка, а також секретаря будинку № 10/12 по вул. Інтернаціональній Петра Костенка; у номінації "Краще ОСББ" - голів правління  Марину Мацегут, Тамару Кемеріну, Наталію Ткаченко.
12

За вагомий внесок у розвиток територіальної громади міста Знам'янка та з нагоди Дня місцевого самоврядування, міський голова Ігор Борисович Крижановський нагородив депутатів міської ради VI скликання: почесною грамотою Знам’янської міської ради Луца Олексія Івановича, грамотою Знам’янської міської ради - Клімову Світлану Володимирівну та Качанова Ігоря Олексійовича, оголошено подяку - Кузіну Олегу Миколайовичу.
 
Квартальні та будинкові комітети – найближча до людей влада в місті, перші порадники і перші помічники із вирішення найрізноманітніших питань повсякденного життя. Саме вони допомагають виконавчому комітетові підтримувати зв’язок із знам’янчанами, вболівають за долі мешканців своїх будинків та кварталів, допомагають вирішувати найбільш   важливі питання, які ставить міська влада перед комітетами.

Міський голова нагородив за відповідальне ставлення до виконання громадських обов’язків, виявлену ініціативність у вирішенні питань на благо громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування: 

Почесною Грамотою Знам’янської міської ради: Йовенко Стефанію Іванівну – голову квартального комітету №9, Рія Вадима Васильовича - голову будинкового комітету №2, Кемеріну Тамару Панасівну - голову ОСББ «Кактус»; Грамотою Знам’янської міської ради: Мацегут Марину Михайлівну – голову ОСББ «Будинок мрії -10», Романча Василя Карповича – голову квартального комітету №3, Харченка Володимира Лукича – голову квартального комітету №33, Петрову Валентину Петрівну – секретаря будинкового комітету №12; оголошено Подяки  Знам’янської міської ради: Демченку Євгену Борисовичу - голові будинкового комітету №7, Васильєвій Тетяні Вікторівні - голові квартального комітету №32, Костенку Петру Олексійовичу – секретарю будинкового комітету №8.

12
З побажаннями творчого натхнення, здійснення всіх задумів і мрій, милосердя, доброти, бажання та спроможності бути корисними людям звернулася до присутніх голів та секретарів будинкових та квартальних комітетів і депутат Знам’янської міської ради  Бойко Світлана Василівна. 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 763 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты