Четвер, 02.05.2024, 00:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 15 » Люди нашого міста!
15:25
Люди нашого міста!

  12
Є люди, без яких неможливо уявити колектив. Саме такою особистістю є викладач Правил дорожнього руху Знам’янського міського спортивно – технічного клубу ТСО України Корячко Олександр Дмитрович. 

Ось уже 40 років спливає з того часу, як почав він навчати курсантів у Знам’янському ДТСААФі. Не одне покоління знам’янчан знає Олександра Дмитровича як досвідченого вчителя, відданого своїй справі, мудрого, завжди готового допомогти, пояснити, поділитися досвідом. 

15 вересня Олександр Дмитрович Корячко святкує свій 75 – річний ювілей. 

Доля Олександра Дмитровича непроста і, водночас, щаслива. Дитинство, що пройшло у роки Великої Вітчизняної війни, з малих років робота в механізації, служба в армії, здобуття освіти. І всюди він – чесний, добросовісний, справедливий, рішучий, надзвичайно порядний. Разом з дружиною Катериною Петрівною святкували цього року золоте весілля. Зростили та поставили на ноги двох синів, пишаються онуками.

А головне – Олександр Дмитрович чудова Людина! В його душі дивовижно переплітаються вимогливість і почуття гумору, людяність і непримиренність до несправедливості. Колеги люблять та шанують Олександра Дмитровича, нерідко йдуть до нього за порадою.

Олександр Дмитрович неодноразово був нагороджений Грамотами та  Подяками за невтомну працю по підготовці кадрів робітничих професій для народного господарства. У 2011 році йому було присвоєно почесне звання «Ветеран Товариства сприяння обороні України».

Також в цей день міський голова Крижановський Ігор Борисович особисто привітав ювіляра та вручив грамоту виконавчого комітету

Здоров’я міцного на многії літа, родинного тепла і затишку! Бажаємо і надалі зберігати такий же життєвий ритм. Хай доля буде щедрою і прихильною до Вас, шановний Олександре Дмитровичу!


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 849 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты