П`ятниця, 26.04.2024, 20:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 23 » Люди повинні зрозуміти, що створення ОСББ необхідне, якщо вони бажають отримувати комунальні послуги якісні і вчасно
09:21
Люди повинні зрозуміти, що створення ОСББ необхідне, якщо вони бажають отримувати комунальні послуги якісні і вчасно
 
12         У залі засідань міськвиконкому, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцького ,  відбулася нарада з мешканцями багатоквартирних будинків з питання реформування житлово-комунального господарства, зокрема, створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький надав правову інформацію по даному питанню: " Адже ОСББ створюються для того, щоб люди отримували якісні послуги за порівняно низькими тарифами. В той же час зараз виникла ситуація, що фінансування з боку держави буде направлено лише на ті будинки, де створено об’єднання співвласників багатоквартирних будинків. Отже в нашому місті теж гостро постало питання створення ОСББ. Адже, коли справа дійде до капітального ремонту, скажімо, даху або системи водопостачання, то з'являтиметься можливість виконання цих робіт за єдиною програмою фінансування об’єднань співвласників".
Також на нараді була присутня керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, яка відповіла на питання присутніх. Наталія Олександрівна підкреслила : "І все ж, як показує практика, після створення об’єднання співвласників багатоквартирних будинків його члени не хочуть повертатися на баланс до того чи іншого колишнього ЖЕКу. Адже кількість сплачених коштів за комунальні послуги помітно менша. Отже люди повинні зрозуміти, що створення ОСББ необхідне, якщо вони бажають отримувати комунальні послуги якісні і вчасно".

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 749 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты