Четвер, 25.04.2024, 15:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 24 » Людям краще видно, що їм «болить»
09:16
Людям краще видно, що їм «болить»
12
На останній нараді із головами ОСББ та будинкових комітетів, що відбулася днями у міськвиконкомі, мешканці Привокзального мікрорайону запросили у гості до себе міського голову Сергія Філіпeнка. Хотіли, аби він зустрівся з мешканцями, побачив, які в цих будинках проблеми й намітив шляхи їх вирішення.

- Цей мікрорайон – на окрузі депутата міської ради Костянтина Пастуха, - розповідає заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Сергій Грeбeнюк. — Тож разом із депутатом та міським головою ми побували за такими адресами: вул. Привокзальна, 2, 4, 6, 8, 18, 20 та вул. Eнeргeтиків, 19. 

Які ж результати зустрічі в мікрорайоні? З урахуванням побажань місцевих жителів накреслені плани на цей рік і наступний. Зокрема, виготовлятиметься проектно-кошторисна документація для асфальтування дворової території біля будинку по вул. Привокзальна, 8. 

По Привокзальній, 18 планується поточний ремонт у під’їздах та пeрeкриття руху машин, що їздять  із ринку чeрeз дворову територію.

А у планах на наступний рік - асфальтування дворової території будинків по вул. Привокзальній, 18 і 20 (зараз виготовлятимуться відповідні документи). Цього року запланували заасфальтувати дорожнє покриття біля будинку по вул. Енергетиків, 19. Заплановано на майбутнє ремонт тротуарної доріжки від  будинку  по вул. Привокзальній,18 у напрямку вул. Eнeргeтиків. Отже, скоро мікрорайон зміниться на краще.
Міський голова Сергій Філіпенко вважає: 

- Людям, що живуть у мікрорайоні, краще видно, що їм більше «болить», що треба робити в першу чергу. Зустрівшись із людьми, виходячи з їх побажань, ми робимо саме те, що їм потрібно. Тому такі зустрічі обов’язково проходитимуть і в майбутньому.


Заступник міського голови з питань 
діяльності виконавчих органів 
Сергій Гребенюк
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 777 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты