Середа, 01.05.2024, 21:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 8 » м.Знам’янка-учасник 2 етапу конкурсу проекту«Сприяння розвитку соціальної інфраструктури»
13:54
м.Знам’янка-учасник 2 етапу конкурсу проекту«Сприяння розвитку соціальної інфраструктури»
           
12
Міський голова провів робочу зустріч з представниками Українського фонду соціальних інвестицій
Під час зустрічі представники УФСІ ознайомили присутніх з основними положеннями спільного Проекту УСФІ та Світового Банку "Фонд соціальних інвестицій”, який розпочинає діяти в області. 

Присутніх ознайомили з метою проекту, напрямками та принципами роботи УСФІ, механізмом відбору найбільш соціально проблемних районів та міст, де безпосередньо будуть виконуватися мікропроекти, спрямовані на покращення якості соціальних та комунальних послуг для громад у селах і малих містах.

Керівник Харківського регіонального представництва УФСІ Крищук Володимир Юрійович зазначив, що в рамках вказаної програми здійснюється, зокрема, інвестування таких соціальних об’єктів як загальноосвітні школи та дошкільні навчальні заклади; ФАПи та амбулаторії; водогони та сільські будинки культури.

Також в ході зустрічі представники Українського фонду соціальних інвестицій ознайомили присутніх з умовами 2-го етапу конкурсу проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» та відповіли на всі запитання учасників наради.

Довідка: участь у проекті матиме право об’єкт соціальної сфери, що був обраний загальними зборами громади з трьох пріоритетних. Місцева громада має вкласти в реалізацію мікропроекту 20% від вартості мікропроекту в грошовому еквіваленті. Не менше 10 % коштів має бути забезпечено за рахунок місцевого (обласного) бюджету, решта – за рахунок коштів громадян та спонсорів. Заявки на участь у конкурсі будуть прийматися до 10 жовтня поточного року.

Підводячи підсумок,  міський голова Крижановський  Ігор Борисович додав, що залучення грантів у м. Знам’янку на сьогодні є одним із найголовніших завдань, тому що це дозволяє не тільки одержати додаткові кошти на розвиток територіальної громади, а й сприяє розвитку громадянського суспільства, підвищує рівень активності та участі громадян у вирішенні актуальних питань певних територій.

По завершенні наради міський голова разом з представниками Українського фонду соціальних інвестицій здійснив об’їзд соціальних об’єктів міста, що найбільш відповідають визначеним вимогам: Знам’янську загальноосвітню школу № 3, Знам'янський дошкільний навчальний заклад №6
"Сонечко" та Знам'янський дошкільний навчальний заклад №3
"Івушка".

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 902 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты