П`ятниця, 03.05.2024, 03:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 27 » Майбутнє варто планувати!
10:32
Майбутнє варто планувати!
 
12
Знам’янський інформаційно-освітній жіночий клуб спільно з обласною жіночою інформаційною службою продовжує реалізацію проекту "Турбота про жінку – впевненість у майбутньому".

Проект реалізується в рамках Програми «Здоров’я жінок України» - це п’ятирічна Програма (2011-2016 рр.) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Для широкого інформування населення в центральній універсальній бібліотеці створено загальнодоступний інформаційний куточок «Майбутнє варто планувати», наповнений комплектами надійних джерел інформації (буклети, листівки, контрацептиви та інше) від Програми АМР США „Здоров’я жінок України”.

Завдяки реалізації проекту тисячі жителів Кіровоградщини мають можливість отримати сучасну коректну інформацію щодо репродуктивного здоров'я і планування сім'ї, інформацію, яка допоможе прийняти життєво важливі рішення щодо власного здоров'я і здоров'я тих, кого вони люблять.

Програма Агентства США з міжнародного розвитку «Здоров’я жінок України» разом з Фондом народонаселення ООН в Україні виступили ініціаторами створення сайту, що присвячений питанням планування сім’ї та репродуктивному здоров’ю.

Сайт має адресу www.planA.org.ua інформація, яка міститься на сайті, перевірена та надійна. Також, на допомогу сайту, створено Всеукраїнську інформаційну лінію з питань планування сім’ї та репродуктивного здоров’я.

Зателефонувавши на номер 0 800 50 27 57, можна безкоштовно проконсультуватись з лікарями, які допоможуть розібратись, якщо жінка має сумніви чи упередження стосовно того чи іншого методу планування сім’ї.

Детальнішу інформацію Ви можете дізнатись звернувшись до інформаційного центру «Майбутнє варто планувати», який знаходиться в центральній універсальній бібліотеці, за адресою: вул. Маяковського, 40\а.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 962 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты