Понеділок, 06.05.2024, 12:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 24 » Майстер-клас для педагога - як форма перевірки діяльності Знам’янського Центру дитячої та юнацької творчості в період атестації
09:16
Майстер-клас для педагога - як форма перевірки діяльності Знам’янського Центру дитячої та юнацької творчості в період атестації
 
12
У відповідності до чинного законодавства згідно  плану продовжується атестація   Знам’янського  Центру дитячої та юнацької творчості  на право  отримати ліцензію про надання освітніх позашкільних , яка розпочалася 17 листопада 2014року.

Протягом тижня   атестаційна комісія фахівців відділу освіти, яку очолює начальник відділу  Попова Н.О. мала змогу  ознайомитися з  найкращими здобутками закладу, рівнем  організації   та результативністю   навчально-виховного процесу;  управління закладом, матеріально-технічною та навчально-методичною базою. 

Майстер-клас для педагога – одна з найважливіших форм підвищення їх кваліфікації. У декоративно – прикладному мистецтві майстер – клас служить не лише для передачі накопиченого століттями досвіду майстрів та збереження традицій ремесла, але й для поширення новітніх технологічних розробок  в різних напрямках декоративно – прикладного мистецтва.
    
12
Цікавими в  ЦДЮТ  20.09.2014р. відбувся майстер-клас педагогів декоративно-прикладного  мистецтва (організатори С.Цатурян , Леонова Н.В,.Кондратєва С.В.).

Змістовними були  й розповіді  організаторів заходу про значення оберегів, їх походження та значне місце в оселі кожної  дитини.
 
Педагоги провели велику дослідницьку-пошукову роботу разом з вихованцями. Збір та заготівля природного матеріалу, виготовлення дрібного роздаткового матеріалу з солоного тіста,тощо.

Учасники заходу з великим задоволенням брали активну участь у виготовленні оберегів -  маленьких «шедеврів», які були створені власними руками.
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 909 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты