Понеділок, 06.05.2024, 23:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 1 » Методичне об’єднання шкільних бібліотекарів
15:28
Методичне об’єднання шкільних бібліотекарів
 
12
На базі ЗШ І-ІІІ ступенів № 6 пройшло методичне об’єднання шкільних бібліотекарів. «Шкільна бібліотека – територія творчості» - це та цікава і багатогранна тема, якій була приділена увага на засіданні.

Головне завдання сучасних бібліотек – залучити більше користувачів до читання та відвідування бібліотек. Бібліотеки нашого міста досить творчо підходять до втілення цієї задачі в життя: створюють  необхідні умови для розвитку творчості учнів, проводять цікаві виховні заходи та конкурси.

 З доповіддю про професійну компетентність шкільного бібліотекаря виступила бібліотекар ЗШ І-ІІІ ступенів № 7 Свірбій С.А.., адже компетентність – це ключ до оновлення змісту бібліотечної роботи. Проблема компетентності у професійній діяльності має велике значення в наш  час, оскільки у сучасному суспільстві рівень освіченості людини вже не визначається лише енциклопедичністю знань, як це було раніше. 
 
12
Сьогодні суспільство потребує від освіченої людини уміння ефективно вирішувати різноманітні проблеми на основі існуючих знань, а також постійно їх поповнювати, тобто безперервно навчатися. Головною ідеєю такого підходу є компетентнісно-орієнтована освіта, спрямована на комплексне засвоєння знань та способів практичної діяльності, завдяки яким людина успішно реалізує себе в різних галузях професійної діяльності та набуває соціальної самостійності.

Неводнича І.П., бібліотекар ЗШ І-ІІІ ступенів № 6, поділилася з колегами методичними родзинками із власного досвіду роботи. Такі форми роботи, як презентації художньої літератури, тематичні виставки, голосні читання, бібліотечні уроки викликають захоплення усіх учасників навчально-виховного процесу.


Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1014 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/2

Кировоград: новости и сайты