Середа, 24.04.2024, 09:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 4 » Ми діти твої, Україно!
10:30
Ми діти твої, Україно!
 
12
«Той, хто забув колиску, з якої піднявся, щоб піти по землі,хто  байдужий  до матері, що вигодувала та виховала  його,не здатен переживати високі патріотичні почуття»
 В.О.Сухомлинський

Відповідно до річного плану роботи школи з 23 лютого по 27 лютого 2015 року в ЗШ І – ІІІ ст.. № 7  проходив Тиждень початкових класів. Цьогоріч вчителі вирішили об'єднати дітей низкою  патріотичних заходів на тему «МИ ДІТИ ТВОЇ, УКРАЇНО!»

 
12
В понеділок 23 лютого   було оголошено про відкриття Тижня,  ознайомлення з планом його проведення. А налаштувалися учні на патріотичну хвилю після перегляду і обговорення відеофільму «Діти України за єдину Україну».  В цей день розпочала роботу виставка малюнків і листів для воїнів, які перебувають в зоні АТО. «Повертайтесь живими і неушкодженими!», - зверталися діти до наших героїв-захисників у своїх роботах. Після закриття  виставки всі твори були передані за призначенням.  

У  вівторок 24 лютого вчитель Резнікова Н.В. провела змістовну і захоплюючу інтелектуальну гру «Загадки планети Земля. Скажи своє слово про Україну», в якій знавці нашої загадкової Батьківщини з команд «Калиновий цвіт» і «Українці» змагалися за звання бути кращими. Більш обізнаними виявилися «Українці». Вони й перемогли.

 
12
Весело і жваво у середу 25 лютого відбувся конкурс «Козацькі забави», проведений вчителем  Степановою Л.А., під час якого справжні козаки-початківці не лише показали себе кмітливими, відважними, дружними, а й разом з усіма присутніми дізналися багато цікавої інформації про Україну часів козацтва.

26 лютого, у четвер,  учні початкових класів вирушили з учителем Коптельцевою С.М. у заочну подорож «Як  у  нас  в Україні!». Цікаві завдання гри захопили і дорослих і дітей, а учасники команд «Веселка» і «Джерельце» демонстрували свої знання з українознавства. Наприкінці заходу всі присутні заспівали пісню про Україну, а журі оголосило про перемогу у грі команди «Джерельце».

Багатим  на  позитивні  враження  став  останній  день Тижня – п’ятниця 27 лютого. Несподівані конкурси і завдання вікторини «Я люблю Україну!», яку організувала і провела вчитель Іваненко І.І. не лише розважали присутніх, а й надихали  гравців демонструвати знання, вміння, свої патріотичні почуття до рідної школи, неньки-України. 
 
12
Тиждень початкових класів закінчився, але продовжуватиметься праця вчителів, які пробуджують творчість і пізнання, підтримують інтерес та бажання вчитися. Учителі початкових класів ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні нашої школи – розумні, талановиті. Вони справжні патріоти України.

Голова МО початкових класів Коптельцева С.М.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 904 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты