П`ятниця, 29.03.2024, 15:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 7 » Ми пам'ятаємо!
13:51
Ми пам'ятаємо!
 
12         Нова історія твориться на ґрунті пам’яті та любові до власної країни, історії, батьків і дідів. Тому пробудження розуміння громадянського обов’язку, готовності у будь-який час стати на захист Батьківщини, власне, героїко-патріотичне виховання – пріоритетний напрямок роботи сучасних загальноосвітніх закладів.
До дня визволення Знам’янки від німецько-фашистських загарбників у Знам’янській загальноосвітній школі I-III ступенів № 7 розпочався Тиждень героїко-патріотичного виховання. В ході Тижня заплановано проведення ряду заходів, а саме: відкриття виставки у бібліотеці «Ми будем вічно пам’ятати, і Вам забути не дамо», проведення єдиних уроків Мужності, тематичних годин спілкування «Шляхами мужності і слави».А розпочався Тиждень вже традиційним щорічним матчем з баскетболу на кубок селищного голови між командами шкіл № 6 та №7. Під час урочистої частини проведення матчу виступили голова Знам’янської Другої селищної ради Філіпенко С.І., спеціаліст по роботі з молоддю Григор’єва О.А., представник ветеранської організації селища Іванов М.В.Зібрання вшанувало хвилиною мовчання пам'ять про тих, хто своїм життям заплатив за мир і спокій на нашій землі. А кубок переможців баскетбольного матчу здобула команда ЗШ № 7 . За підтримки селищного голови в ході Тижня проведено шахово-шашковий турнір між учнями шкіл №6, №7.
Не оминуть своєю увагою в ці дні учні школи і підопічних ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни – привітають, нададуть потрібну допомогу. Адже під час проведення акції «Зірка пам’яті» невід’ємним є той ланцюжок пам’яті, поваги, любові та взаємозв’язку між поколіннями. Віддаємо дань захисникам нашої Батьківщини, що відстояли свободу і незалежність нашого народу, що звільнив народи Європи від фашистського рабства. Їх вчинки – це патріотизм, на прикладах яких і повинна виховуватись сучасна молодь.
Проведення Тижнів героїко-патріотичного виховання сприяє розвитку патріотичних почуттів молоді, збереженню пам’яті про видатні історичні дати та надає поштовху для служіння на благо Батьківщини.


Заступник директора з
виховної роботи ЗШ № 7
Попова Н.О.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 786 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты