П`ятниця, 19.04.2024, 15:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 12 » Ми постійно створюємо і будемо створювати робочі місця, плануємо і розширюємо спектр послуг і товарної групи, яку виробляєм
19:23
Ми постійно створюємо і будемо створювати робочі місця, плануємо і розширюємо спектр послуг і товарної групи, яку виробляєм
12
Стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць – одне з основних завдань Президента України в рамках впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

За 11 місяців 2013 року в місті створено 501 нове робоче місце, що становить 133,6% до річного планового завдання, з них за рахунок залучення громадян до підприємницької діяльності – 111, по підприємствах – 98. Основним роботодавцем у галузі «промисловість» є ТОВ «ГЕОІД», на ньому працює понад 200 робітників. В 2013 році на підприємстві за рахунок реконструкції та розширення існуючих приміщень та будівель заводу з виробництва металопластикових виробів та нестандартних конструкцій (ІІ черга) було створено 27 нових робочих місць та за 11 місяців 2013 року працевлаштовано на підприємстві 113 осіб.
12
Міський голова Крижановський Ігор Борисович з робочою поїздкою відвідав ТОВ «ГЕОІД», зустрівся з генеральним директором підприємства Кліпацьким Сергієм Вікторовичем. В ході ділової розмови Сергій Вікторович зазначив: «Ми постійно створюємо і будемо створювати робочі місця, плануємо і розширюємо спектр послуг і товарної групи, яку виробляємо вже певний час, і в країні досягли значимих результатів.

Сьогодні Знам’янську торгову марку «ГЕОІД» знають за межами України, в наших планах – освоєння зовнішнього ринку. Як керівник підприємства, депутат обласної ради прагну щоб люди на підприємстві відчували, що вони працюють у великій суспільній сім'ї, роблять спільну справу на користь держави, міста».

Генеральний директор ТОВ «ГЕОІД» Кліпацький С.В. поділився своїми планами на 2014 рік, а саме: завершення реконструкції ІІІ черги будівництва заводу, яка збільшить в наступному році кількість нових робочих місць, розпочнеться будівництво ІV черги заводу. По об’єкту готель «Лісова галявина» іде добудова п’ятого поверху, тут будуть облаштовані службові житлові квартири. Нині є кадровий дефіцит, приміром загальної маркетології по підприємству, таких фахівців не можемо знайти на рівні нашого міста, то будемо залучати фахівців з інших регіонів та надавати службове житло.

До кінця 2014 року плануємо завершити комплекс робіт по готелю: оздоблення фасадів, внутрішні оздоблювальні роботи. Відповідно до виконання соціальних ініціатив Президента України цей об’єкт дасть місту від 30 до 50 робочих місць. З міськрайонним центром зайнятості обговорене питання щодо конкурсного відбору претендентів, яких буде направлено до спеціалізованого центру в Кримський регіон для навчання працівників готельного бізнесу, робочі місця отримає найвразливіша категорія громадян – жінки.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 908 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты