Субота, 27.04.2024, 03:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 27 » Ми повинні ділитись своїми знаннями та напрацюваннями аби виховувати справжнє покоління патріотів
22:40
Ми повинні ділитись своїми знаннями та напрацюваннями аби виховувати справжнє покоління патріотів
12
Голова обласної державної адміністрації С.Кузьменко разом з міським головою Філіпенком Сергієм Івановичем, начальником відділом освіти Грековою Л.А. головою районної державної адміністрації Лукашовим О.С. та головою районної ради Макаренко С.Д. взяв участь у відкритті обласного семінару з національно-патріотичного виховання, що проходитив 25-27 серпня на базі Знам'янської спеціалізованої школи-інтернату. 

Для учасників семінару - викладачів предмету "Захисник Вітчизни", психологів та керівників місцевих центрів національно-патріотичного виховання, загалом близько 120 осіб, організовано практичні заняття з інструкторами із тактико-технічної підготовки, вогневої підготовки, подолання природних перешкод, орієнтування на місцевості, користуватися картою, компасом, спеціальним спорядженням та обладнанням. 

12
Проводилися тренінги командного злагодження та взаємодії, практичні заняття з психологічної грамотності та надання першої психологічної та медичної допомоги в екстремальних ситуаціях. Крім того програмою передбачено обговорення актуальних питань у сфері національно-патріотичного виховання, обмін досвідом організації роботи з молоддю.

Звертаючись до учасників семінару, очільник області зазначив, що національно-патріотичне виховання дітей та молоді має стати одним із пріоритетних напрямів діяльності усіх місцевих органів влади. 

Він також нагадав, що 2 роки тому в області було створено обласний Координаційний центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді, під егідою якого працюють інструктори сьогоднішнього семінару. 
12
Це фахівці обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо", центру медико-психологічної допомоги "Компас", обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету, військовослужбовці.

- Робота з патріотичного виховання молоді має бути системною і цілеспрямованою. Тому, ми організовуємо і надалі будемо організовувати заходи з обміну досвідом. 

Ми повинні ділитись своїми знаннями та напрацюваннями аби виховувати справжнє покоління патріотів, - підсумував Сергій Кузьменко.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 815 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/6

Кировоград: новости и сайты