Середа, 01.05.2024, 07:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 7 » Ми працюємо не заради себе а заради міста Знам’янка і тільки спільними зусиллями ми зробимо наше місто кращим
09:08
Ми працюємо не заради себе а заради міста Знам’янка і тільки спільними зусиллями ми зробимо наше місто кращим
  12
«Чудово розумію, що бізнес зараз переживає не найкращі часи. Фінансова ситуація залишає бажати кращого. Тим більш непросто збирається бюджет територіальної громади.

Тим не менше, прошу Вас звернути увагу на фасади своїх офісів, магазинів, ресторанів, готелів, банків та інших установ і знайти можливість привести їх до належного естетичного стану.

Також прошу Вас винайти можливість виконати ремонт тротуарів поблизу ваших торговельно-офісних об'єктів шляхом замощення їх тротуарною плиткою. Сподіваюся побачити біля них з любов'ю влаштовані клумби та газони, котрі, безумовно, привернуть до себе увагу як гостей міста, так і знам’янчан – ваших потенційних клієнтів», – такими словами розпочала робочу нараду з підприємцями міста торгівельні об’єкти яких розміщені по вул. Жовтневій секретар міської ради Адамович Н.А.,
На нараді також розглянуто питання щодо залучення участі підприємців у покращенні благоустрою міста, зокрема ремонту тротуара та прилеглої території до їх об’єктів торгівлі.

Під час наради до відома всіх присутніх в залі в залі був запропонований перелік,підготовлений відділом архітектури та містобудування, виробників тротуарних плиток, який суттєво полегшить і заощадить час кожного з підприємців.

Надія Анатоліївна наголосила, що ми працюємо не заради себе а заради міста Знам’янка і, що тільки спільними зусиллями ми зробимо наше місто кращим!

На жаль , не з’явилися на нараду приватні підприємці привокзального масиву міста, стан прилеглих територій до їх торгівельних об’єктів бажає бути кращим.

Проведення відповідної наради заплановано на початок червня поточного року.






Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 809 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты