Вівторок, 16.04.2024, 23:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Серпень » 4 » Ми проти сучасного «рабства»!
14:21
Ми проти сучасного «рабства»!
12

30 липня світова спільнота відзначала Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Саме, 30 липня 2014 року Організація Об’єднаних Націй відзначила перший в історії Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Цей день має на меті підвищити поінформованість громадськості про цю глобальну проблему і привернути увагу до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохотити людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

Поки наша держава вчиться захищати своїх громадян вони повинні самі потурбуватися про себе, бути юридично грамотними, знати, де на них може чекати небезпека, вчитися на гіркому досвіді інших, вміти себе страхувати і у разі потреби, захищати. 

Тож, з метою підвищення рівня інформованості про проблему торгівлі людьми, а також привернення уваги на те, що потрібно зробити щоб убезпечити себе та своїх близьких, які приймають запрошення на роботу, навчання, відпочинок  за кордоном, від небажаних наслідків, відділом молоді спорту, та охорони здоров’я було організовано розповсюдження друкованої продукції спрямованої на профілактику та запобігання цьому злочину.

12

До заходу із задоволенням залучилися учні ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів-гімназії Станіслав Нестеренко та Максим Карачун. Захід вирішили провести на залізничному вокзалі перед прибуттям поїзду Миколаїв-Москва, адже Росія це одна з країн призначення трудової міграції.  Хлопці розповсюджували інформаційні буклети та прапорці з корисною інформацією та застереженнями, розповідали від’їжджаючим як не потрапити у неприємні ситуації та як поводитись якщо лихо трапилось,  адже не всі розуміють, що може бути приховано, за пропозицією легких грошей.

Попереджений - значить убезпечений! Сподіваємось, що озброївшись корисною інформацією люди не потраплять у негаразди пов’язані з «сучасним рабством». 

Начальник відділу молоді
спорту, та охорони здоров’я                                               Р.Ладожинська 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 733 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты