Субота, 20.04.2024, 15:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 18 » Михайло Сайфудінов чемпіон Украины з панкратіону
09:17
Михайло Сайфудінов чемпіон Украины з панкратіону
12
Коли в приміщенні Знам’янського міськвиконкому я бачу Олексія Анатолійовича Слуцького – це для мене добра прикмета, адже знаю, що приходить він з гарними новинами про чергові досягнення його вихованців. От і цього разу очікування справдилися – Михайло Сайфудінов чемпіон Украины з панкратіону у вазі 76 кг! У всіх поєдинках Михайло переміг достроково. 

Саме про це чергове досягнення свого вихованця О.Слуцький прийшов розповісти міському голові С.І.Філіпенку. 
Взагалі, коли Олексій Анатолійович розповідає про успіхи  клубу єдиноборств «Піт-Файтер», та його вихованців в нього дійсно сяють очі і слухаючи його неможливо залишатися байдужим. От і Сергій Іванович радіючи перемогам спортсменів, охоче вітає тренера.
12

А вітати є з чим. Зовсім  нещодавно команда Знам’янського клубу єдиноборств «Піт-Файтер» з тріумфом повернулася з міста Харків, де проходив Кубок України з комбат дзю-дзюцу. Збірна команда Кіровоградської області, яку представляли клуб єдиноборств «Піт-Файтер» (м.Знам’янка) та клуб бойового самбо «Тайгер» (м.Кропивницький), завоювала друге командне місце серед юнаків.  Вихованці клубу єдиноборств «Піт-Файтер» не вперше беруть участь у змаганнях за правилами єдиноборства комбат зю-дзюцу. Не зважаючи на те, що у нас базовий вид- панкратіон, капітан нашої команди Владислав Ільїн, є чемпіоном Європи, майстром спорту України міжнародного класу з комбат дзю-дзюцу. Кубок України 2016, зібрав понад триста спортсменів які змагались в двох розділах – боротьба (діти з 8 до 11 років), і комбат (бойове джиу-джитсу з 12 років і старше). Наші молодші вихованці показали, що вони з честю продовжують славні традиції клубу. У віковій категорії 8-9 років,найлегший з учасників до 25 кілограм – Андрій Олексенко, завоював бронзову нагороду, а також отримав спеціальний приз від головного судді змагань медаль «За волю до перемоги». У ваговій категорії до 30 кілограм, Тимофій Жабко також виборов бронзу. 

Володимир Скрипник став чемпіоном  у вазі до 35 кілограм. У  віковій категорії 10-11 років, чемпіоном став – Максим Матвєєв, у вазі до 40 кілограм. У розділі комбат, впевнено розібравшись зі своїми суперниками, Юрій Поліщук став чемпіоном у віковій категорії 12-13 років, вага до 45 кілограм. Серед молоді 16-17 років, закінчивши всі свої поєдинки достроково больовими та задушливим прийомами, Михайло Сайфудінов став чемпіоном у ваговій категорії до 75 кілограм, і виконав норматив – кандидат в майстри спорту з комбат дзю-дзюцу. 
12

Майже на всіх змаганнях вихованці О.А.Слуцького дають не гірші результати і цим не можна не пишатися. 

Міський голова цікавиться, що саме впливає на такі високі показники, і Олексій Анатолійович розповідає про секрети бойової майстерності. Виявляється панкратіон – це не просто боротьба, це спорт, який вимагає не лише гарної фізичної підготовки, тут потрібне усвідомлення, бачення своїх рухів і рухів супротивника нібито у форматі 3D вміння прораховувати кожну дію, кожний крок, кожний рух, та звичайно слухати і чути кожне слово тренера безпосередньо під час змагань. 

О.А.Слуцький розповідає, що у клуба є постійні та вірні друзі, які надають фінансову підтримку і для участі у змаганнях і для розвитку клубу, це Ігор Матвєєв, директор ФГ «Агроперспектива», та Анатолій Русаков, директору ФГ «Магнат», а також ПП- Олександр Щава, член батьківського комітету Клубу – Сергій Олексенко. 
С.І.Філіпенко розкрив таємницю, що разом із відділом молоді, спорту та охорони здоров’я готує новорічний подарунок клубу, побажав спортсменам подальших перемог і успіхів. 

Відділ молоді, спорту
та охорони здоров’я     

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 945 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты