Четвер, 25.04.2024, 07:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 8 » Міліція – це не каральний орган! Міліціонер, насамперед, помічник для людей!
17:31
Міліція – це не каральний орган! Міліціонер, насамперед, помічник для людей!
 
12
Працівники Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області прийняли участь у робочій зустрічі керівництва та працівників блоку міліції громадської безпеки з головою Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрієм Ніколаєнком і головою обласної ради Миколою Ковальчуком.
  
12
 До участі у нараді зокрема були запрошені дільничні інспектори міліції області, інспектори з охорони громадського порядку, працівники кримінальної міліції у справах дітей, патрульної служби, Державної автомобільної інспекції, спецпідрозділів «Беркут» та «Грифон».

Під час наради, яка вперше у такому форматі відбувалася на Кіровоградщині, присутні обговорили шляхи подальшої співпраці органів внутрішніх справ з органами державної влади та місцевого самоврядування.

Розпочинаючи робочу зустріч, очільник УМВС генерал-майор міліції Костянтин Пожидаєв акцентував увагу на результатах та умовах роботи правоохоронців.

Окремо Костянтин Пожидаєв зупинився і на питаннях роботи патрульної служби міліції, завданням якої є забезпечення охорони громадського порядку, профілактика правопорушень на вулицях та громадських місцях. Саме патрульними розкривається третина злочинів від кількості скоєних на всій території області.

Упродовж зустрічі також було розглянуто діяльність громадських формувань, найбільші з яких функціонують у Кіровограді, Олександрії, Знам᾿янці та Малій Висці.

Зі свого боку, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко подякував начальнику УМВС за ініціативу у проведенні такої зустрічі, адже суть і безпрецедентність заходу є надзвичайно важливою.

«Не все ідеально у кожній із структур, але головна мета нашої роботи: влада – для людей. І роль міліції у втіленні цього пріоритету є досить значною, – зазначив Андрій Іванович. – Ще раз наголошую на тому, що наша спільна справа – забезпечення миру і спокою на Кіровоградщині. Разом нам під силу подолати всі проблеми та крок за кроком рухатися у напрямку впровадження європейських стандартів у всіх сферах життя.»

Наприкінці робочої зустрічі до підлеглих звернувся заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Дмитро Селезньов.

Дмитро Миколайович більш детально проаналізував стан взаємодії служби дільничних інспекторів міліції з місцевими органами влади та самоврядування з питань забезпечення громадського порядку і безпеки громадян.

Представники з окремих міськрайорганів міліції поділилися з колегами позитивним досвідом та результатами такої співпраці.



Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 994 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты