Субота, 04.05.2024, 17:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 20 » Закон і ми
14:36
Закон і ми
 
12З недавнього часу мешканці і гості нашого міста мають змогу бачити, що на вулицях Знам'янки у будні або у вихідні та святкові дні, під час проведення масових заходів, разом з нарядами міліції охороняють громадський порядок і люди, одягнені у форму, схожу на міліцейську.

За ініціативи керівництва Знам'янського МВ УМВС України в Кіровоградській області до охорони громадського порядку у місті Знам'янці долучилися члени громадської організації «Окремий полк Чорноліського округу імені козака Мамая» Українського козацтва» на чолі із її керівником Віктором Івановичем Мазуренком.

Віктор Іванович щиро зрадів такій пропозиції правоохоронців, адже де ще мають відроджуватися славетні традиції українського козацтва, як не на території Знам'янщини, яка знаходиться поблизу міста Чигирина - легендарної столиці Гетьманської України і пам'ятає незабутні героїчні подвиги наших пращурів у боротьбі за свободу і незалежність на чолі з Богданом Хмельницьким.

Тим більше, що вказана взаємодія забезпечена на законодавчому рівні Законом України «Про участь громадян в охороні громадського порядку та державного кордону» від 22.06.2000 року № 1835-ІІІ, відповідно до якого члени громадських формувань , що беруть участь в охороні громадського порядку та державного кордону, наділені не тільки певними обов'язками, а й мають відповідні права.

Отже, тепер у членів зазначеної громадської організації є можливість у більш повній мірі виконувати свої статутні завдання, допомагаючи при цьому правоохоронцям у припиненні правопорушень і захисті спокою громадян.


О.Клименко, в.о. начальника МГБ Знам'янського МВ УМВС України в Кіровоградській області
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 963 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты