Вівторок, 30.04.2024, 16:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 29 » Міністерство доходів і зборів України та бізнес є стратегічними партнерами
12:33
Міністерство доходів і зборів України та бізнес є стратегічними партнерами
12
Зустріч розпочав начальник Знам’янської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Гревцев І.М словами що утворене шляхом реорганізації податкової і митної служб Міністерства доходів і зборів України вже пропрацювало один рік. 2013 рік для нас виявився нелегким, адже це був перший рік роботи Міністерства.  

Необхідно відмітити що , працюючи рік в новому форматі , надходження коштів до загального фонду бюджету у 2013 році не скоротилися, а навпаки виконано на 101,5 % , вони склали 19 441 тис.грн., при завданні 19 157,4 тис.грн. Місцева казна поповнилася платежами на суму 176 017 тис.грн., при завданні 161 291 тис.грн. або на . 109,1 %.

На обліку в Знамянській ОДПІ перебуває 4432 .платники податків в тому числі 3187 фізичних осіб та 1245 юридичних . В основному це представники малого та середнього бізнесу. Слід сказати що це категорія платників яка не тільки сплачує податки а й створює робочі місця для громадян. Станом на перше січня поточного року 286 суб»єктів господарювання використовують працю 751 найманого працівника.
 12
 
Міндоходів особливу увагу приділяє налагодженню партнерських відносин з громадськістю та платниками зауважив перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Колотуха С.В. і що сьогоднішня мета нашої зустрічі є питання розширення кола сумлінних платників, ознайомлення їх зі змінами та нововведеннями податкового законодавства.. Я думаю що вже всі платники відчули зменшення і кількості перевірок і сервіси від податкової.

Наразі, для зручності платників, ми робимо ставку на розвиток електронного звітування. Всім бажаючим вже надана можливість з онлайн-декларування доходів та безкоштовне отримання електронних ключів.. Хочу зазначити, що наразі Міндоходів винесено на публічне обговорення Концепцію реформи декларування доходів громадян. На сьогодні така реформа принципово важлива, як з точки зору боротьби з тіньовою економікою, так і з корупцією. Нам дуже важливо - чути представників бізнесу, радитися з ними й громадськістю та удосконалювати податково-митну систему так, як цього очікує суспільство.

Голова Знам»янської районної ради Михайлова Т.А. - говорячи про Знам»янський район то малий та середній бізнес вносить значний вклад в економіку району..Своєчасне наповнення місцевих бюджетів – завдання особливої ваги. Виконувати його можна лише за умови тісної співпраці податківців, місцевих органів влади та взаємопорозуміння з платниками податків. Все це має місце в нашій роботі і слід зазначити, що вже 90 % платежів до бюджету сплачується платниками добровільно,

Міський голова Ігор Борисович Крижановський також відмітив, що проведення таких заходів - не проста формальність. Під час подібних зустрічей пропагується сумлінне ставлення до сплати податків, проводиться ефективна інформаційна та роз’яснювальна робота, аналізуються та вивчаються всі пропозиції від бізнесу. І насамкінець, не менш важлива місія, яку деякі з нас безпідставно недооцінюють, - це підвищення рівня податкової культури громадян.

Голова Знам»янської спілки підприємців Сергій Вікторович Кліпацький висловив думку від суб»єктів господарської діяльності Знам»янщини сказавши - дуже приємно що податківці хочуть почути і про проблеми і про труднощі, які представники бізнесу відчувають у щоденній діяльності. Але не просто почути, а й за можливості разом вирішити проблеми , створити сприятливі умови для ведення бізнесу, щоб комфортно почували себе ті, хто своєчасно і сповна забезпечує сплату податків.

Присутні на зустрічі підприємці висловили свої пропозиції і побажання та поділилися враженнями про роботу зустрічі.

Прес – служба Знам»янської ОДПІ
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 848 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты