П`ятниця, 29.03.2024, 15:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 12 » Місцеві вибори наближаються
10:04
Місцеві вибори наближаються
12
25 жовтня  2015 року на Україну очікують місцеві вибори. Тому, з метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо Вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців.

В першу чергу це стосується тих, кому нещодавно виповнилось 18 років, які змінили своє місце реєстрації, які під час останніх виборів виявили неточності  у списках виборців, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто. 

Ознайомитись зі своїми персональними даними в Реєстрі та при необхідності внести зміни бажано прямо зараз, не очікуючи останніх днів перед виборами, коли щось змінити буде вже неможливо.

Крім того, кожен, хто має доступ до мережі Інтернет, може відвідати "Особистий кабінет виборця”. Цей програмний ресурс функціонує на офіційному веб-сайті Державного реєстру виборців www.drv.gov.ua  Для того, щоб отримати дану інформацію, необхідно зареєструватися на вказаному ресурсі і через деякий час на Вашу електронну адресу надійде відповідь. В разі відсутності в реєстрі  необхідно звернутись безпосередньо до органу ведення реєстру за своїм місцем реєстрації. 

Тож запрошуємо Вас скористатися своїм конституційним правом та перевірити свої персональні дані. Чекаємо вас за адресою: м.Знам’янка, вул.Жовтнева,19 (приміщення міськвиконкому), кімн.6, тел. 2-14-95, 7-42-43. При собі мати документ, який засвідчує особу (паспорт).





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 939 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты