Неділя, 12.05.2024, 16:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 28 » Міська влада працює у напрямку втілення в життя соціальних ініціатив Президента України
15:07
Міська влада працює у напрямку втілення в життя соціальних ініціатив Президента України
 
12         28 березня 2012 року відбулася зустріч міського голови І.Крижановського з трудовим колективом дошкільного навчального закладу № 2.У заході взяв участь начальник міського відділу освіти В.Сиромятніков.
Під час зустрічі Ігор Борисович детально зупинився на роз'ясненні суті та пріоритетів реформи системи соціальної підтримки, метою якої є підвищення, охоплення незаможніх верств населення при раціональному використанні бюджетних коштів. Міський голова розповів про соціальні ініціативи Президента України - чотири стратегічних напрямки соціальних реформ.
- Наша робота цілком і повністю перегукується з соціальними ініціативами Президента. Я був на розширеному засіданні Кабміну, і мені близькі і зрозумілі слова Віктора Федоровича: «Треба відмовлятися від практики, коли виконавча влада більше стурбована інтересами держави, ніж інтересами людини. В основі нової соціальної політики - адресність, справедливість і інтереси кожної людини ».   
12          Міська влада працює у напрямку втілення в життя соціальних ініціатив Президента України, - наголосив міський голова.
Також І.Крижановський приділив особливу увагу питанню проведення практичного етапу антирадонової кампанії – встановлення спеціальних датчиків у соціальних закладах: школах, дитячих садках, лікарнях.
Під час візиту до даного закладу Ігор Борисович та Володимир Іванович  вручили садочку нову пральну машинку-автомат , яка була придбана за кошти місцевого бюджету, в рамках Програми покращення матеріально-технічної бази.



Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 671 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты