Понеділок, 06.05.2024, 05:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 12 » Міська влада спілкується з органами самоорганізації населення
09:15
Міська влада спілкується з органами самоорганізації населення
12         11 квітня у залі засідань Знам'янського міськвиконкому була проведена нарада голів та секретарів будинкових комітетів, голів ОСББ. Нараду провів Заруцький А. А., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів. У нараді взяли участь: Лаптєва Л. О., в. о. керівника управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування, Дегтяр Е. Г., Чернявський О. М., керівник та головний інженер ЗКП "ЖЕК № 1", Рябов О. М., керівник Знам'янського водопровідно – каналізаційного господарства ОКВП "Дніпро - Кіровоград", Сугарей А. О., головний спеціаліст сектору молоді та спорту міськвиконкому.
Порядком денним на нараді постали питання: розгляду виконання критичних зауважень, висловлених під час проведення попередньої наради, ознайомлення з реформами у житлово – комунальному господарстві, які входять до "Національного плану дій" на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава»", та про переваги створень ОСББ у місті, забезпечення заходів по залученню будинкових комітетів та ОСББ до облаштування дитячих спортивних майданчиків на прибудинковій території, міського огляду – конкурсу "Кращий будинок", заходів, щодо здійснення санітарної очистки міста у рамках проведення Всеукраїнської акції "За чисте довкілля".
12         Представників органів самоорганізації населення прийшло більше півсотні осіб, саме тому питань, що турбували знам'янчан було чимало. Проблеми багатоповерхових будинків залишаються на постійному контролі житлово – комунального господарства. Оскільки було порушено питання реформування житлово-комунального господарства, мова не оминула і переваги створень ОСББ у місті. На сьогодні Знам'янка налічує 20 утворень співвласників. Тема в комплексі не нова, проте для сьогодення необхідна, та основною перепоною залишається усвідомлення самостійної відповідальності за власні оселі жителів багатоповерхових будинків.
Неминучою темою для обговорення стала санітарна очистка міста в рамках проведення акції "За чисте довкілля". Комунальники зазначили, що неодмінно будуть сприяти та допомагати мешканцям, але кожен знам'янчанин має проявити свою громадську активність та вийти на суботники, перший з яких стартуватиме 13 квітня поточного року.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 698 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты