Середа, 03.07.2024, 08:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 36
Гостей: 36
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 11 » Міська влада завжди готові надати дієву допомогу громадянам та сім'ям, що залишили АР Крим та м. Севастополь
22:27
Міська влада завжди готові надати дієву допомогу громадянам та сім'ям, що залишили АР Крим та м. Севастополь
     
12
З метою з'ясування умов проживання та визначення проблемних питань громадян, які прибули з АР Крим та м. Севастополя, міський голова І.Крижановський, секретар міської ради Н.Адамович та начальник управління соціального захисту населення Знам'янського міськвиконкому А.Волошина відвідали дві сім'ї, що залишили Крим і зараз проживають у м. Знам'янці.

Цим сім'ям вже надана допомога спеціалістів управлінь соціального захисту населення та ПФУ у м. Знам'янці та Знам'янському районі у вирішенні питань подовження виплат державних соціальних допомог та пенсій, оформлення дитини до дитячого садочка. З житлом проблем не виникло, так як ці громадяни мають у місті рідних або знайомих, які допомогли їм облаштуватися і не відчувати дискомфорту.

Саме для координації дій по розв'язанню проблемних питань переселенців у місті створена робоча група, до складу якої увійшли представники міської влади, управлінь та відділів міськвиконкому, лікарняних установ, міграційної служби, громадських організацій, депутатів міської ради та ін.

Під час спілкування міський голова запевнив, що міська влада та інші структурні підрозділи міськвиконкому завжди готові надати дієву допомогу громадянам та сім'ям, що залишили АР Крим та м. Севастополь і приїхали на постійне місце проживання або тимчасове перебування до міста Знам'янка.

Ігор Борисович зазначив, що переважна більшість вимушених переселенців відчувають себе розгубленими, оскільки не знають напевно, що їх чекає на новому місті. Тому у будь-якій ситуації ми повинні залишатися людьми. Лише спільними зусиллями ми зможемо допомогти один одному у скрутні часи, адже кожного дня ми бачимо численні приклади щирості, щедрості, готовності підставити плече, поділитися останнім з тими, хто цього найбільше потребує.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 887 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты