Середа, 01.05.2024, 20:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 24 » Міський фестиваль мистецтв «Співаймо шану Кобзареві», присвячений 200-річчю з дня народження Т.Г.Шевченка
09:06
Міський фестиваль мистецтв «Співаймо шану Кобзареві», присвячений 200-річчю з дня народження Т.Г.Шевченка
12
Вокалісти, творчі колективи та майстри декоративно побутового мистецтва міста порадували та заінтригували усіх глядачів творчого звіту своєю оригінальністю, самобутністю та автентичністю. У концертній програмі вдало вдалося поєднати літературно-музичні композиції за мотивами творчості Тараса Шевченка, традиційні українські пісні і танці та сучасні музичні твори.

Надбання генія звучало в піснях та віршах, які лунали зі сцени, у картинах та вишитих рушниках , якими була насичена виставка. Кожен, хто відвідав захід, зміг ознайомитися з цікавими експонатами міського краєзнавчого музею, та доторкнутися до історії роду Т.Шевченка. 
 12
 
Свої творчі вміння знам’янчанам та гостям міста дарували: народний аматорський ансамбль української пісні і танцю «Барвінок» (керівник заслужений працівник культури України Є. Мельниченко), Аматорський народний хор «Джерело» локомотивного депо (керівник В.Солодка), хоровий колектив «Горлиця» СБК селища Знам’янка (керівник І.Борідченко, зразковий аматорський танцювальний колектив «Веселка» МПК, керівник Т. Часник), колектив бального танцю «Грація» МПК (керівние В. Кондратюк), солісти МПК: Євгенія Петрич, Гана Мірошниченко, Тетяна Демич, Руслан Павловський, Ірина Марченко, театральна студія МПК (керівник С. Бойко), майстри міської асоціації художників та майстрів народної творчості.

Перший великий захід в стінах оновленого Палацу культури пройшов на одному диханні. Фестиваль дав змогу переконатися, що шевченківське слово не просто покоїться на сторінках книжок, воно яскраво оживає в творчості талановитих знам’янчан.
Категорія: Новини культури | Переглядів: 875 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты