Вівторок, 16.04.2024, 21:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Березень » 5 » Міський голова Філіпенко С.І. провів робочу зустріч з працівниками Знам’янського управління експлуатаційного газового господарства
19:56
Міський голова Філіпенко С.І. провів робочу зустріч з працівниками Знам’янського управління експлуатаційного газового господарства

12

3 березня 2017 року міський голова Сергій Іванович Філіпенко провів  заплановану робочу зустріч з працівниками  Знам’янського управління експлуатаційного газового господарства.

Зустріч з колективом розпочалася зі слів привітання міського голови  жінок трудового колективу  з наступаючим  святом - 8 Березня, побажаннями міцного здоров’я, щастя, добра й достатку, творчих звершень та благополуччя.

Сергій  Іванович  Філіпенко проінформував присутніх про основні здобутки  виконавчого комітету  Знам’янської міської ради за результатами діяльності минулого року, а також акцентував увагу на ключових питаннях,  які потребують першочергового вирішення.

Про якість  роботи свідчать показники виконання дохідної частини  бюджету. За 2016 рік  до загального фонду міського бюджету м. Знам’янка надійшло доходів (без урахування міжбюджетних трансфертів) у сумі 103045,5 тис. грн., що складає 103,6% виконання планових показників за 2016 рік (затверджено з урахуванням змін 99505,2 тис. грн.). 

У 2016 році до спеціального фонду міського бюджету м. Знам’янка (без урахування міжбюджетних трансфертів) надійшло доходів у сумі 8645,9 тис. грн., що складає 99,9 % планових показників (затверджено з урахуванням змін 8657,1 тис. грн.). 

12

Протягом звітного періоду був проведений капітальний ремонт вулиць, доріг, тротуару по вул. Віктора Голого; виконані роботи з капітального ремонту мереж зовнішнього освітлення ,  відновлено мережу зовнішнього 

Придбано та встановлено  дитячі майданчики; придбано пристрій для освітлення пішохідного переходу; виконані роботи з капітального ремонту житлового фонду на загальну суму 1047838,21грн.

За кошти міського бюджету  учні 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста забезпечені гарячим харчуванням. Вартість денного харчування у середньому становить 9 грн. для учнів 1-4 класів, 10 грн. – для учнів пільгових категорій. Вартість харчування у дошкільних навчальних закладах на день становить 18 грн. – для груп раннього розвитку, 21 грн.  – для основних садових груп. 

Від плати за перебування в дошкільних навчальних закладах міста звільнені діти-сироти, діти, що перебувають під опікою, діти, батьки яких перебувають та загинули  в зоні АТО,  діти з малозабезпечених сімей. Діти зазначених категорій  забезпечені харчуванням за кошти міського бюджету

Значно оновлено матеріально-технічну базу закладів освіти. На придбання обладнання витрачено кошти у сумі 970523,40 тис. грн., на проведення ремонтних робіт – 1148900, 49 тис.грн.

Для комунального закладу  «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» придбано високовартісну апаратуру;  проведено капітальний ремонт приміщень терапевтичного відділення міської лікарні з заміною вікон на металопластикові, а також крівлі патологоанатомічного відділення;  згідно укладеного договору про співпрацю з фірмою «Окомедікас» на наданому нею сучасному, високотехнологічному обладнанні, проведено перші операції з мікрохірургії ока, а також ведеться амбулаторний прийом знам’янчан;   придбано автомобіль «швидкої допомоги».

З метою покращення матеріальної бази музичної школи  ім. М.В. Лисенка у 2016 році, за рахунок бюджетних коштів, було придбано 5 домр для учнів оркестру народних інструментів, частково (25)  вікон замінено на енергозберігаючі, частково відремонтовано вхідний фасад школи, зроблено поточний ремонт 11 учбових класів, 7 службових приміщень, 2 коридорів. 

Для створення комфортних умов роботи бібліотек, за кошти міського бюджету  вирішені наступні питання: встановлено індивідуальне газове опалення в центральній бібліотеці; проведено реконструкцію опалення з встановленням газового котла, капітальний ремонт (заміна вікон на енергозберігаючі)  та поточний ремонт приміщення бібліотеки-філії №1; придбано ноутбук ,  монітор,стільці . Відбулось поповнення бібліотечних фондів .

За підсумками зустрічі керівник підприємства Самарін Ф.В. подякував  міського голову за інформування трудового колективу про роботу влади за 2016 рік,  та побажав і в майбутньому  продовжувати  плідно співпрацювати на благо територіальної громади нашого міста. Працівники підприємства  подякували міського голову  за виконанні  роботи по благоустрою у 2016 році. 

Головний спеціаліст
Н.Сич     

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 782 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/4

Кировоград: новости и сайты