Понеділок, 13.05.2024, 05:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 6 » Міський голова І.Крижановський привітав учасників обласного семінару директорів шкіл
13:49
Міський голова І.Крижановський привітав учасників обласного семінару директорів шкіл
 
12         6 березня 2012 року на базі загальноосвітньої школи № 6 відбувся обласний семінар директорів шкіл на тему «Розвиток ідей Василя Сухомлинського в сучасній освіті».
Метою семінару стало поглиблення знань учасників семінару щодо шляхів розвитку педагогічних ідей В.О. Сухомлинського в умовах сучасного освітнього простору.
У роботі семінару взяли участь міський голова І.Крижановський,заступник начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради М.Семенков, директори опорних шкіл Кіровоградської області з питань впровадження ідей В.О.Сухолинського. Ігор Борисович відкрив семінар та підкреслив актуальність його теми, націлив учасників на подальшу плідну співпрацю:
" Від виконавчого комітету Знам’янської міської ради та від себе особисто вітаю вас на Знам’янській землі!
Завдяки зручному географічному розташуванню, наше місто має достатньо потужний транспортний потенціал. Сучасники називають Знам’янку містом залізничників. Сьогодні прямі залізничні шляхи ведуть у 5 важливих напрямків країни.
 
12          Але також чисельна й освітня галузь міста. В нашому місті функціонує 6 загальноосвітніх шкіл, 7 дитячих садків, позашкільні навчальні заклади: міжшкільний навчально-виробничий комбінат, будинок дитячої та юнацької творчості, станція юних техніків, дитячо-юнацька спортивна школа.
Міська влада постійно приділяє увагу розвитку освітньої галузі міста. В даній школі потребувала ремонту система опалення. З міського бюджету було виділено 300 тисяч гривень для реконструкції системи опалення, придбання котла та виготовлення проектно-кошторисної документації. Також було замінено теплотрасу на теплоізольовану та виділено кошти на заміну котла, що вийшов з ладу. Зараз в місті проводиться кампанія по установці енергозберігаючих вікон в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах. В цій школі в поточному навчальному році заплановано також установити вікна. Вже триває виготовлення проектно-кошторисної документації. Також виділяються кошти на оздоровлення учнів. На базі даної школи щорічно працює літній оздоровчий табір з денним перебуванням дітей «Веселка».
Мені приємно бачити серед учасників семінару директорів загальноосвітніх шкіл з усіх куточків нашої славної Кіровоградщини, тому що я сам за освітою вчитель фізичного виховання і починав свій трудовий шлях в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 імені Тараса Шевченка, яка також є опорною в області з питань впровадження ідей Василя Олександровича Сухомлинського в практику роботи школи.
Сподіваюсь, що учасники семінару, збагачені новими ідеями, знаннями, вміннями та навичками, використають їх у своїй повсякденній роботі для розбудови країни. Це особливо важливо на шляху наближення України до європейської інтеграції.
Бажаю вам творчої наснаги, плідної роботи, успіхів у вашій повсякденній діяльності, щастя, добробуту, творчих знахідок та нових ініціатив! "
Учасники семінару мали змогу ознайомитися з педагогічною виставкою, досвідом роботи адміністрації та педагогічного педколективу даної школи, взяти участь у засіданні психолого-педагогічного семінару з елементами коучінгу.
Під час підведення підсумків роботи семінару директори шкіл висловили подяку організаторам заходу – за актуальну й корисну інформацію та наданий методичний матеріал.



Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 823 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты