Субота, 27.04.2024, 02:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 19 » Міський голова І.Крижановський провів нараду керівників міських організацій політичних партій та громадських організацій
17:46
Міський голова І.Крижановський провів нараду керівників міських організацій політичних партій та громадських організацій
 
12         19 березня у залі засідань міськвиконкому міський голова І.Крижановський провів нараду керівників міських організацій політичних партій та громадських організацій. Перший заступник міського голови В.Джулай проінформував про стан соціально-економічного розвитку міста. Повідомив, що протягом 2011 року в місті реалізовано 27 соціальних проекти і 6 інвестиційних проектів. ТОВ «Геоїд» завершило реалізацію інвестиційних проектів: «Будівництво 2-ї черги виробництва з реконструкцією та розширенням існуючих приміщень та будівель під розміщення заводу з виробництва металопластикових виробів та нестандартних конструкцій». Протягом року проведена заміна вікон на енергозберігаючі в ЗОШ №7, ДНЗ №7 (перша черга), ЗОШ №3 (перша черга), ДНЗ №4 (перша черга). Проведені роботи по реконструкції котелень ЗОШ №2, ДЮСШ. Проведено ремонт покрівлі ДЮСШ.
 
12          Публічне представлення міського бюджету на 2012 рік, роз’яснення суті та пріоритетів розвитку фінансового сектору та між бюджетних відносин – така була тема виступу начальника фінансового управління Т.Іваськів. Звіт про виконання міського бюджету за 2011 рік затверджений рішенням міської ради №500 від 24.02.12р.у відповідності до Бюджетного Кодексу України, викладений на сайті міської ради та опублікований у газеті «Знам’янські вісті». Бюджет міста Знам’янка – основний фінансовий документ міста, який формується відповідно до нового Бюджетного Кодексу України. За рахунок бюджету фінансуються усі бюджетні установи міста та селища. Доходи включають у себе власні та закріплені за територією доходи і складають 65812,4 тис.грн., субвенції з держбюджету – 31979,4 тис.грн. Видатки загального фонду міського бюджету – 94520,2 тис.грн. та спеціального фонду – 3493,1 тис.грн.. Видатки міського бюджету розподіляються за відомчою та функціональною класифікацією:
 Освіта – 29298,7 тис.грн.;
 Соціальний захист населення – 31187,7 тис.грн.;
 Охорона здоров’я – 3679,3 тис.грн.;
 Житлово-експлуатаційне господарство – 1564,7 тис.грн.;
 Культура і мистецтво – 3009,4 тис.грн.;
 Апарат управління – 3111,6 тис.грн.;
 Фізкультура і спорт – 500,0 тис.грн.;
 Будівництво – 466,8 тис.грн.;
 Транспорт та дорожнє господарство – 2314,8 тис.грн.
Міжбюджетні трансферти розподіляються за формульним розрахунком. Виключно рішенням сесії визначаються об’єкти, які фінансуються з бюджету розвитку. Рішенням виконкому визначаються напрямки використання коштів дорожнього та екологічного фондів.
Про соціальні ініціативи Президента України В.Януковича розповів начальник управління праці та соціального захисту населення О.Молін. Він звернув особливу увагу на те, що однією з найважливіших складових у ході реалізації соціальних ініціатив є адресність допомоги, яка надаватиметься. Адже збільшення виплат торкнеться, в першу чергу, найбідніших верств населення, серед яких – інваліди, сім’ї з дітьми, пенсіонери. Заступник начальника управління Пенсійного фонду у м. Знам’янці та Знам’янському районі Н.Кучер розповіла про пенсійну реформу в Україні.
Керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко розповіла про проведення міськвиконкомом у 2012 році конкурсу серед міських громадських організацій, який проводиться з метою забезпечення державної підтримки міських громадських організацій, якнайширшого залучення їх до суспільно – політичного життя міста. Конкурс проводиться за такими номінаціями: "Краща громадська організація року”, "Кращий впроваджений у життя міста проект”, "Ініціатива, започаткована громадською організацією”.
На закінчення міський голова І.Крижановський подякував присутніх за спілкування, за взаєморозуміння, висловив побажання подальшої співпраці.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 776 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты