Четвер, 02.05.2024, 08:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 22 » Міський голова І.Крижановський провів нараду з головами та секретарями будинкових комітетів
09:43
Міський голова І.Крижановський провів нараду з головами та секретарями будинкових комітетів
 
12         21 березня 2012 року міський голова І.Крижановський провів нараду з головами та секретарями будинкових комітетів. На порядок денний виносились питання:
- про оформлення пенсійних справ учасників війни;
- про роз'яснення соціально-економічної реформи;
- про впорядкування адресного господарства до проведення Всеукраїнського перепису населення;
- про організацію щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку";
- про проведення всеукраїнського місячника з благоустрою
- про об`єднання МАС та ЖЕК №1
З першого питання доповіла заступник начальника управління, начальник відділу з призначення пенсій управління Пенсійного фонду України О.М.Дякова.
По другому питанню проінформував присутніх начальник управління праці та соціального захисту населення О.С.Молін. Він роз'яснив суть соціально-економічної реформи, а також ознайомив з нововведеннями у соціально-економічній та правовій базі. Доповнила інформацію керуюча справами міськвиконкому Н.О.Тесленко, закликаючи надавати інформацію, щодо випадків неправомірного поводження з одинокими людьми похилого віку. Також, вона надала інформацію про те, що протягом квітня-травня для населення міста будуть організовані зустрічі зі спікерами, на яких можна буде отримати відповіді на конкретні запитання у сфері соціально-економічних реформ.
 
12          Також, Н.О. Тесленко наголосила на потребі проінформувати населення міста про необхідність впорядкувати номери на будинках і повідомила про штрафи, які очікують тих, хто цього не зробить. Ще вона надала інформацію про умови щорічного міського конкурсу, призи, які очікують на переможців. Усім присутнім було надано Положення про проведення конкурсу.
Начальник управління архітектури, містобудування та ЖКГ Н.В.Брунцвік надала інформацію про проведення всеукраїнського місячника з благоустрою, наголосивши про необхідність вже сьогодні розпочинати роботи по його проведенню. Начальник ЖЕК №1 В.П.Рябовол надала відповіді на запитання, які виникли.
Продовжуючи тему, міський голова запитав думку присутніх, стосовно об`єднання двох комунальних підприємств МАС та ЖЕК №1, але одноголосної відповіді не отримав. Думки присутніх розійшлися.
Міський голова подякував головам та секретарям будинкових комітетів за ту нелегку, але таку потрібну роботу, яку вони проводять і наголосив на тому, що влада завжди готова допомагати, і намагатиметься зробити все можливе для того, щоб разом з органами місцевого самоврядування покращити наше рідне місто

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 671 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты