Неділя, 19.05.2024, 00:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Травень » 24 » Міський голова І.Крижановський провів засідання виконавчого комітету
11:14
Міський голова І.Крижановський провів засідання виконавчого комітету
 
12         24 травня 2012 року міський голова І.Крижановський провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 34 проекти рішень. Затверджено 32 , два – знято.
З метою поліпшення ситуації у сфері соціального захисту інвалідів, ветеранів Великої Вітчизняної війни внесено зміни до Положення про надання автотранспортних послуг у режимі «Соціальне таксі» соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Знам’янка, а саме: «п.4. Заявки на обслуговування автотранспортом служби «соціальне таксі» можуть прийматися працівником телефонної «гарячої лінії» голови обласної державної адміністрації та реєструються в спеціальному електронному програмному комплексі»; «п.5. Працівник телефонної «гарячої лінії» голови обласної державної адміністрації передає замовлення до територіального центру для визначення права заявника на отримання зазначеної послуги. Територіальний центр інформує телефонну «гарячу лінію» голови обласної державної адміністрації про виконання (невиконання із зазначенням конкретних причин) замовлення та заявника про можливість надання послуги «соціальне таксі» та повідомляє про термін виконання замовлення».
Виконавчий комітет надав дозвіл: міському Палацу культури на проведення ярмарку-продажу 24-27 травня 2012 року у приміщенні фойє міського Палацу культури; Знам'янській міської організації Політичної партії "УДАР" (Український Демократичний Альянс за Реформи) на проведення 29 травня 2012 року зустрічі лідера політичної партії "УДАР" Віталія Кличка з мешканцями міста .
Рішенням виконавчого комітету внесені зміни з 01.06.2012 року до структури територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Знам’янка, а саме: скорочено 1,0 ставки посади соціального працівника відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги та введено до структури територіального центру 1,0 ставки посади інспектора з кадрів.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 697 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты