П`ятниця, 26.04.2024, 12:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 19 » Міський голова І.Крижановський та секретар Знам'янської міської ради А.Тесленко привітали чемпіона Європи з Бойового Самбо Григоряна Армана
10:07
Міський голова І.Крижановський та секретар Знам'янської міської ради А.Тесленко привітали чемпіона Європи з Бойового Самбо Григоряна Армана
 
12         Міський голова І.Крижановський та секретар Знам'янської міської ради А.Тесленко привітали чемпіона Європи з Бойового Самбо Григоряна Армана з перемогою.
7-8 вересня Європейська Федерація Бойового Самбо,провела у м. Кишинів (Молдова) чемпіонат Європи з Бойового Самбо. Спортсмени з :Азербайджана,Білорусі,Німеччини,Грузії,Ірана,Казахстана,Болгарії,Молдови, Росії,Румунії,Вірменії,Польщі,Іспанії,Туреччини,Франції,Ізраілю,Словенії,України в жорстких і безкомпромісних поєдинках виборювали право зватись сильніший в Європі.   
12          Наше місто і нашу державу у складі збірної команди України випала честь представляти вихованцю Знам’янського міського осередку Всеукраїнської Федерації Військово-Спортивного Багатоборства, Федерації Панкратіону України та Федерації Бойового Самбо України клубу єдиноборств «Піт-Файтер» - Григоряну Арману. Арман став відкриттям чемпіонату, достроково перемігши в кваліфікаційних двобоях молдованина, іспанця,болгарина,а у фіналі впевнено розібрався с сильним росіянином і став чемпіоном Європи з Бойового Самбо.

                                                       Президент клубу єдиноборств «Піт-Файтер»
                                                       Слуцький О.А.
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 832 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.7/3

Кировоград: новости и сайты