П`ятниця, 26.04.2024, 23:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Січень » 18 » Міський голова І.Крижановський взяв участь у онлайн-нараді, яку проводив голова облдержадміністрації С.Ларін
09:38
Міський голова І.Крижановський взяв участь у онлайн-нараді, яку проводив голова облдержадміністрації С.Ларін
 
12  17 січня 2012 року міський голова І.Крижановський взяв участь у онлайн-нараді, яку проводив голова облдержадміністрації С.Ларін, який акцентував увагу керівників структурних підрозділів та територій на ключових питаннях, які порушив Президент України на засіданні Комітету з економічних реформ. 
- Вважаю, що виступ нашого Президента Віктора Федоровича Януковича багато в чому є програмний з огляду на конкретну роботу і делегування регіонам ширших повноважень.
Сергій Ларін зазначив, що перше, на що звернув увагу Президент, це – суттєве вдосконалення адміністративних послуг.
- Добре, що ми відкрили вчасно усі дозвільні центри, - звернувся до голів райдержадміністрацій і керівників територій голова облдержадміністрації. - Але відкрити мало, слід вести жорсткий, систематичний контроль за їхньою роботою, надавати фахову допомогу і системно вдосконалювати адмінпослуги.
Сергій Ларін наголосив, що люди мають відчути, що влада не відгороджується, а навпаки – намагається швидко, прозоро і якісно надати усі послуги. - Президент вимагає не формального підходу, а вирішення питань по суті, - підкреслив він.
Одна із вимог Президента до Уряду - перегляд розподілу коштів Держбюджету - питання для стабільного економічного розвитку регіону – вважає очільник області.
- Глава держави назвав непропорційним розподіл фондів регіонального розвитку в основному фінансовому документі, - повідомив Сергій Ларін. - Ми отримали досить позитивний сигнал, що ресурси на регіони будуть в найближчий час розподілені справедливо.
Тому голова облдержадміністрації дав завдання керівникам галузевих управлінь, фінансовому та економічному блокам, керівникам територій не пропустити жодних змін і коректив, аби фахово підійти до прорахунку кожної позиції по галузях, по об’єктах, особливо пускових і тих, що мають стратегічне значення для Кіровоградщини. Зокрема, це стосується добудови драмтеатру, шкіл, а також інших важливих об’єктів, що не потрапили минулого року до переліку тих, що фінансуються з Державного бюджету. У зв’язку з цим Сергій Ларін доручив своєму заступнику Віктору Серпокрилову разом з головним управлінням економіки підготувати узагальнену інформацію по таких об’єктах та, користуючись нагодою, передати пропозиції Президенту, який у кінці січня має здійснити робочий візит на Кіровоградщину.
Особливу увагу учасників наради Сергій Ларін звернув на меседж Президента стосовно того, що усі реформи, що здійснюються в державі, відбуватимуться саме в областях. - А це – велика відповідальність і значний об’єм реальної роботи для нас з вами, - наголосив очільник області.
- Наступний важливий момент, на якому наголошував Президент під час засідання Комітету - системний діалог з громадянським суспільством, - зауважив керівник області. – Слід пояснювати жителям, що і як ми плануємо робити, чому це робимо і який буде результат. І в медичному, і в освітньому просторі, і в культурі, будь-де.
У цьому контексті Сергій Ларін покладає надію на Міжнародний форум "Креативне місто", який має прислужиться для реалізації саме цієї ідеї – налагодження змістовного діалогу з громадянським суспільством.
На переконання очільника області, чим більше кожен житель області буде проінформований не лише через газети і телебачення, а на живих зустрічах, сходах громад, через спілкування з лідерами громадських організацій, у дискусіях, тим ефективніше, легше і з більшим розумінням народу рухатиметься кожна реформа.
У зв’язку з цим голова облдержадміністрації запропонував відповідним структурним підрозділам продовжити запроваджену ним у минулому році практику виїздів у райони в рамках реалізації програми "Центральний регіон-2015". - Перерізання стрічок – це добре, це значить, що ми крок за кроком реалізуємо свої зобов’язання, - зазначив Сергій Ларін. Але одним із головних акцентів цих інспекцій має бути не лише контроль, аналітика, а більше живих спілкувань з людьми, з жителями найменших і найвіддаленіших територій. У продовження зазначеної теми голова облдержадміністрації зауважив, що Президент окремо звернувся до міністрів освіти і охорони здоров’я, з проханням посилити роз’яснювальну роботу. Відповідна робота проводитиметься й в області, адже перед керівниками відповідних структурних підрозділів і галузевим заступником голови облдержадміністрації поставлено завдання - системно спілкуватися з громадою, посилити роз’яснювальну роботу по кожному із кроків в освіті, медицині, загалом в усій соціальній сфері.
Під час апаратної наради було також зосереджено увагу іще на одній із важливих думок Президента - що у влади теж є помилки в роботі і, якщо вони трапляються, то їх важливо визнавати, частіше пояснювати людям, де влада встигає і що робить, аби виконати взяті обов’язки. – Це стосується і аеропорту, і будівництва, і стратегічних об’єктів, - зазначив голова облдержадміністрації. - Я звертаюся до голів адміністрацій – так і ви маєте діяти на місцях, не приховуючи від людей, що зроблено, що вдалося і що не змогли, але поясніть, як робитимете і коли виконаєте.
Сергій Ларін також зауважив, що під час засідання Комітету з економічних реформ Глава держави наголосив, що Національний план на нинішній рік із впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки повинен стати головною дорожньою картою для влади. - Це – головний документ для усіх нас, - підкреслив очільник області.
- Ми зобов’язані працювати так, щоб отримати реальні позитивні результати, щоб люди відчували від реформ позитив. Не колись, а вже зараз ми маємо розпочати цей позитивний рух, - впевнений Сергій Ларін. – Адже, як зауважив Президент, кожен чиновник несе персональну відповідальність за свою роботу щодо впровадження реформ.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 845 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты