П`ятниця, 17.05.2024, 07:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Квітень » 27 » Міський голова І.Крижановський взяв участь у засіданні колегії Кіровоградської облдержадміністрації
15:15
Міський голова І.Крижановський взяв участь у засіданні колегії Кіровоградської облдержадміністрації
 
12        Міський голова І.Крижановський взяв участь у засіданні колегії Кіровоградської облдержадміністрації, де були розглянуті питання про підсумки роботи господарського комплексу області в осінньо-зимовий період 2011-2012 року та заходи щодо підготовки до нового опалювального сезону 2012-2013 року.; заходи щодо забезпечення безпечного використання газу в побуті. На початку засідання колегії облдержадміністрації Сергій Ларін прокоментував основні вимоги Президента України, озвучені Главою держави під час засідання Комітету з економічних реформ.
За словами Сергія Ларіна, Президент України вимагає від влади на місцях мотивувати бізнес, підприємців, залучати інвестиції.
- Не варто забувати про той факт, що Кіровоградщина – це аграрний регіон. І ми зобов’язані перетворити цей ресурсний потенціал на нашу перевагу, це забезпечить нові темпи розвитку економіки і нову якість життя для наших громадян, - підкреслив Сергій Ларін.
Сергій Ларін звернувся до керівників територій гідно підготуватися до святкування Дня Перемоги.
- На 9 Травня кожен ветеран повинен бути оточений увагою та піклуванням, не лише учасниками акції "Зірки пам’яті", - наголосив керівник області.
Голова облдержадміністрації повідомив, що 8 травня відбудеться відкриття першого етапу реконструкції обласного госпіталю для інвалідів Великої Вітчизняної війни.
- Крім цього прийнято рішення провести в госпіталі кабельне телебачення, аби старенькі могли дивитися старі добрі фільми часів своєї молодості, а не бойовики та кримінальну хроніку, - повідомив Сергій Ларін


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 663 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты