Вівторок, 21.05.2024, 19:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 5 » Міський голова І. Крижановський взяв участь у засіданні координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху
16:43
Міський голова І. Крижановський взяв участь у засіданні координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху
 
12   5 липня 2012 року міський голова Ігор Крижановський взяв участь у засіданні координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху при Кіровоградській обласній державній адміністрації . 
Перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко під час   наради, наголосив, що сфера пасажирських перевезень в області потребує кардинальних змін
Звертаючись до учасників наради, Андрій Ніколаєнко відзначив, що перевірки, які проводилися на підприємствах-перевізниках області, засвідчили численні порушення у сфері пасажирських перевезень. Зокрема, значна частина маршрутних таксі, які переобладнано із вантажних, не пристосовані для перевезення людей, транспорт не відповідає ні санітарним нормам, ні вимогам техніки безпеки. У багатьох випадках кількість пасажирів перевищує допустимі норми. Непоодинокі й випадки, коли автобуси виходять на маршрут технічно несправними, а у водіїв навіть відсутні вогнегасники та аптечки, що ставить життя пасажирів під велику загрозу.
– Настав час навести лад у сфері пасажирських перевезень. Мають залишитися лише найбільш відповідальні перевізники, які зможуть у повній мірі забезпечити нормальні умови для пасажирів, регулярні перевезення населення та безперебійний графік роботи транспорту, а працівники цих підприємств не отримуватимуть зарплату у "конвертах", а працюватимуть виключно на легальних умовах, – наголосив Андрій Ніколаєнко.
– Я також звертаюся до чиновників, в обов’язки яких входить за цим слідкувати, але які дуже часто не досить відповідально ставляться до виконання своїх службових обов’язків. Будьте готові нести персональну відповідальність за свою недбалість. І тут ні для кого не буде спуску, адже мова йде, насамперед, – про безпеку та життя людей. Як наголошує Президент України – влада повинна працювати в інтересах людей. І це також ваша відповідальність, – відзначив перший заступник голови ОДА.
Серед заходів, які найближчим часом мають бути спрямовані проти нелегальних перевізників, Андрій Ніколаєнко наголосив на обов’язковому впровадження на пасажирському транспорті GPS-систем, що дозволить проконтролювати роботу перевізників.
Також він наголосив на необхідності розробити в області паспорти руху шкільних автобусів – з метою убезпечити пасажирські перевезення школярів та унеможливити нецільове використання відомчого транспорту.
За результатами наради керівникам територій та відповідних відомств було рекомендовано посилити заходи щодо контролю за технічним станом пасажирського транспорту, якості послуг, що надаються підприємствами-перевізниками та дотримання ними ліцензійних угод щодо забезпечення пасажирських перевезень.


                                         За матеріалами офіційного сайту Кіровоградської ОДА
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 712 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты