Четвер, 02.05.2024, 20:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 30 » Міський голова перевірив стан готовності дитячої музичної школи до початку нового навчального року
16:59
Міський голова перевірив стан готовності дитячої музичної школи до початку нового навчального року
 
12Цього року вже в 51-й раз Знам’янська дитяча музична школа ім. М.В.Лисенка гостинно відкриває свої двері для талановитих та обдарованих дітей нашого міста. Всі педагогічні працівники закладу вбачають своє життя у постійному спілкуванні з дітьми, у взаємній любові вчителя і учня, у вмінні «запалити» дітей до творчої роботи. Девіз кожного викладача музичної школи: «Кожен учень в класі – моя власна дитина. Я й мама і тато, і ціла родина». 
 
12         Всі працівники закладу з радістю чекають 1-го вересня - початок доброго і прекрасного, та готують свої класи, учбові приміщення, музичні інструменти до роботи.
30-го серпня голова міста Крижановський І.Б., начальник відділу культури і туризму Бабаєва С.М. побували у музичній школі та перевірили стан готовності закладу до початку 2013/2014 навчального року.
Ігор Борисович відмітив велику підготовчу роботу колективу школи на чолі з директором С.Івасенко, привітав працівників з початком нового навчального року та побажав талановитих учнів та творчої наснаги.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 971 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты