Четвер, 02.05.2024, 07:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Грудень » 19 » Міський голова привітав спіробітників органів внутрішніх справ міста із професійним святом
14:28
Міський голова привітав спіробітників органів внутрішніх справ міста із професійним святом
 
12
Сьогодні в  лінійному відділі ст.Знам’янка УМВС України на Одеській залізниці та Знам’янському міськрайонному відділі  міліції   УМВС України в Кіровоградській області відбулися урочисті збори з нагоди Дня міліції України. 

Працівників та ветеранів органів внутрішніх справ привітав міський голова Ігор Борисович Крижановський. 

Вітаючи тих, хто захищає життя, честь і гідність громадян, слідкує за дотриманням законності та правопорядку, Ігор Борисович  подякував їм за сумлінну працю, мужність і відданість обраній справі.

 
12
«На вас покладена особлива місія - оберігати життя і спокій людей, боротись з порушеннями закону і правопорядку. Це справді складне завдання. І ми по праву пишаємось Вами, справжніми професіоналами, - зазначив міський голова.            

-Сьогодні ми переживаємо один за найбільш тяжких років за період незалежності нашої держави. В умовах військової агресії на Сході України, ви з гордістю виконуєте поставлені завдання. Завдяки 
Вам Знам’янщина живе в мирі і злагоді.  

Особливі слова подяки і вдячності висловлюю ветеранам органів внутрішніх справ, які роблять величезний внесок у виховання молодих співробітників і щедро діляться своїми професійними знаннями та багатим життєвим досвідом.
 
12
В цей святковий день, бажаю мирного неба вам і вашим родинам на нашій Україні. Бажаю успіхів і нових досягнень у вашій благородній праці!  Міцного здоров’я, щастя, радості і добра вам і вашим близьким!»

Міський голова вручив найкращим співробітникам органів внутрішніх справ відзнаки  виконавчого комітету Знам’янської міської ради. 




Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 794 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты